Primavera galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 44> |
Korisnik | |
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fantastično!!! Zaista posebno...koliko je samo truda i vremena uloženo u te radove...gledala sam na netu kako se to radi. Posebno mi se sviđa rad na bakrenoj podlozi s kremkastim ružicama. A onaj broš i naušnice...ni Frida ih ne bi bolje oslikala!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Evo za promjenu malo nakita....nešto staro, nešto novo, ništa posudjeno
![]() Komplet radjen po narudžbi, iako je osnovna ideja moja, samo su boje naručene... Svi trokutasti elementi su od polimerne gline, radjeni bez kalupa, ovi oblici zovu se cabochone perle, a motiv od bakreno-zlatne gline rječnikom polimerne gline naziva se chatoyant stilom, a dobiva se samo iz glina obogaćenih metalik zrncima. Gnječenjem takve gline i njenim preslagivanjem (slično kao kod lisnatog tijesta) dobiva se ovakav hologramski efekt, koji se, nekak mi se čini, baš i ne kuži s mojih slika
![]() ...ogrlica
![]() ...narukvica i naušnice
![]() ...detalj perli
![]() Malo ljubičaste fantazije, privjesak ogrlica radjena od polimerne gline kombiniranim tehnikama, s malo bakrene žice...
![]() I nešto na što nisam baš previše ponosna jer mi transfer slike nije uspio kako sam željela, ali moja kćer naručiteljica obožava meksičku slikaricu Fridu Kahlo, pa sam joj napravila ovaj kompletić i ona je zadovoljna, a to je najvažnije...
...broš
![]() ...i naušnice
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
@Drage moje Izzy, Brani, Anđelka, Orca, Maslina, Omnia violet, Lluvia... mogu samo reći hvala vam od sveg srca @ Brani draga, nadam se da ću uspjeti kod sljedeće izrade neke tubice s motivom ruže uspjeti poslikati faze i vrlo rado ću ih podijeliti s vama, kao i sve ostale "tajne" rada s meni najdražim materijalom, polimernom glinom... @ Draga Anđelka, da sve što je na bocama, dakle i podloge i svaki cvjetić i listić je od polimerne gline...uostalom, kao i većina mojih radova
|
|
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
wow... ljubacsta boja je za mene cista naucna fantastika
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
Primavera, radovi su stvarno savršeni.nemam riječi. ostavila si me bez teksta pogotovo s pisanicama i ovim mozaicima s ljuskama od jaja... Svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Primavera,prekrasno,ovako na slici ta vaza terakota mi je legla,iako vjerujem Izzy za ljubićastu i zelenu.čarobne su
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
krasne boce-vaze...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ovo su sve ružice od gline ???????
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Nešto ljepše u skorije vrijeme nisam vidjela od ovih flaša. Gladam i gledam i divim i jednostavno na koji način si obukla flaše u ovu prekrasnu cvjetnu čaroliju. Primavera razmisli da nas koji nemamo blage veze o ovome, da nam
u nekoliko koraka pokažeš kako dođeš do recimo ruža. majstorica si stvarno i primi moj ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ponosna sam što sam ovo vidjela uživo i ljudi, moram vam reći...ona ljubičasta me totalno osvojila, teško sam ju pustila iz ruku i sad kad ju ponovo vidim...teško mi je oko srca!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
nemam riječi
![]() |
|
![]() |
|
Hvala puno Anđelka
![]() S novim tjednom, još malo "novih" (starih) radova... Nastavljam s bocama od koječega koje sam "oblačenjem" s polimernom glinom pretvorila u vaze...bile su izložene na Flora artu. Svaki cvijet i list je zapravo jedna šnitica izrezana iz unaprijed priredjene tubice (cane-a), osim nekih ruža koje su takodjer napravljene tako da mogu biti izrezane na šnite iliti fetice (za moje dalmatinske forumašice
![]() ...moje ljubičaste i cvjetne fantazije....
![]() ![]() ...lažni žad i ivančice...
![]() ...bakrena podloga i kremkaste ružice...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Savršeno! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ovo je... ma ovo je vise nego fenomenalno
skidam kapu i jaaako se duboko klanjam majstorici |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
nije me bilo tjedan dana doma, dođem u tvoju galeriju i vidila da imam posla |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() @draga Maslina, i tak su to sve pretežno stariji radovi, pa malo "žurim" da dodjem u nivo aktualnosti tek napravljenog, ta zelena je prvo dosta dugo stajala, a na ovogodišnjoj Flori skoro su se dva mužjaka "potukla" za nju, jer je jednom i drugom izgledala kao odličan dar za dragu, različitu naravno
![]() ![]() @ draga Izzy, svakako su dobre za samoobranu, tim više kaj imaju i magnetnu kopču sigurnosti radi...s tom žicom koju sam onak impulzivno kupila u Perli i tak nisam znala kaj bi, pa je ovdje dosta dobro poslužila, isto ko i crackle perle koje sam onak "na kile" dobila vrlo jeftino, a još imam jedne očajne dvobojne, mislim da ću ih morat prostrt pred tebe, možda ćeš vidjeti kaj s njima prije nek ja....a "nandžaraste" perle su količinski ostaci od hrpe perlica koje sam radila tijekom vremena i koristila za neke druge komade, npr. MB Trsatsku...ima tu par drvenih ringica i ovih kockica-perlica, no sve ostale sam sama djelala...i da, nema beda, odlično vidiš
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 44> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |