Detalji iz mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 39> |
Korisnik | ||
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sve je lijepo i cvijece i haski
|
||
cvijet za cvijet=buket
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
|
Jako ti je lijep i uredan vrt.Vidi se da uživaš njegujuči ga
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Prekrasan vrt,di si uzela tačke,super su
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Ma baš je užitak prošetati tvojim vrtom. Toliko zgodnih ideja.
A cvijeće....
![]() Posebni pozdrav Pesici!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Crveni će sigurno biti, a sve ostalo je tajna, čak i za mene...navrati sutra, pa ću ti pokazati...vjerujem da će se do tada otvoriti cvijet. Možda je on isti kao i onaj drugi, ali su nekako cvjetovi manji...možda sam ga zaboravila pognojiti ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Dado petica za tvoje cviće, a čuvarica vrta je prekrasna
![]() |
||
![]() |
||
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
|
Kod tebe je sve stvarno očigledno dobro njegovano
![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
predivno, cvijeće je tako lijepo i njegovano a i čuvarica me svaki puta obraduje- krasna je
![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
kod tebe se ismijem ko luda ali sve u svemu sve je fantastično raspoloženje je genijlno
![]() |
||
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Ovih dana sam bila prilično raspoložena za fotkanje...sunce, godišnji...aaaaah
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malo sam sredila kamenjar ![]() Hoste su u punom cvatu ![]() Konačno ću vidjeti izgled mog drugog hibija...YES!!! ![]() I na kraju, moja pesica, čuvarica vrta ![]() |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
Što se mjesta za siestu tiče slažem se sa Shashom.
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
OK, ma ti si mlada pa SE možeš zaboraviti, kod mene več malo teže.....
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Ja se nebi ni micala sa te terase.U proljeće bi se zavalila i na jesen ,nek me miču na prezimljavanje u kuću
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Odlično mjesto za siestu.....
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
|
Nisi ti ništa zaboravila...malo sam prilagodila riječi... |
||
|
||
![]() |
||
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
|
Predivni kutak za opuštanje!
|
||
![]() |
||
|
Hm |
||
![]() |
||
|
Pijem da se zaboravim...
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |