Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 374>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Status: Offline
Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 21:03
Ima ih i u drugim bojama, bijelih, svjetlije ružičastih od ove moje, crvenih
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 21:06
Sve ti to meni pripremi odbiti neću -znaš kojim prevozom se šalje i samo pošaljismile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
marijankica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 152
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje marijankica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2009 u 23:48
lijepo jako lijepo
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 07:53
L..LOL je prekrasna. A što kod tebe nije?
A Lantana ti je dobro rekla za santolinu. Nemoj da te prevari kao mene.WinkJa ih imam dugo i nisam baš šišala, pa što su se raširile dobro  ali odrvenile ispod. Pa sam ove godine vodila pravi rat, čak i sjekirom i još nisam zadovoljna jer su grmovi nepravilnog oblika, nesimetrčni... tako da ću mlade staviti u red odmah!Angry
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 11:25
smile120--------smile79
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 16:56
Originalno poslano od člana OTOK OTOK napisao:

Duda, u jednom prilično velikom loncu uginuo mi je limun, ostavila sam ga onako suhog i tu posadila i slak i lablab, pa su se penjali po tim granama i nastavili po željeznoj cijevi i po špagi za sušenje robe.

(spremila sam ti lablab)
jjuuupppiiiiiBig%20smile
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 16:59
ova lag...ti je prelijepa ..već ju imam na popisu za nabavku
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 20:56
Lagerstroemija (ja sam si kopirala naziv LOL) je stvarno nešto posebno i nepoznato za mene...baš obara s nogu Clap
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 21:08
A što ja mogu, nisam joj ja dala ime.

Neki je zovu i kineski jorgovan, ali tako se zove i jedna sasvim druga biljka
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 21:53
Kako god da se zvala, baš sam je danas slikala na Groblju na Kozala i htjela pitati koja je to predivna biljka - stablo, kad kod tebe još ljepša, još bogatija.
Koliko truda treba da bi sve izgledalo tako savršeno  (da ne skrivaš negdje nekog vrtlara)?
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 21:59
Barem jednom tjedno dođu mi iz Parkova i nasada, pa malo srede  kad sam ja umornasmile46
Na vrh
AgavaL View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AgavaL Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2009 u 22:19
Popodne sam imala čast upoznati OTOK i prošetati njenim vrtom.  Vrijeme provedeno skupa mi je tako brzo prošlo u ugodnom druženju te se nadam da ćemo ovaj susret još koji puta ponoviti. Hvala još jednom na gostoprimstvu kao i na poklonjenim biljčicama koje sam dobila. smile99
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 09:34
E da, napokon se dogodila i lošinjsko druženje forumašica - u stilu malo nas je, al nas ima.
Bila mi je u posjeti AgavaL, ljubiteljica kaktusa i sukulenata. Baš smo se lijepo nabrbljale o svemu i svačemu i ugodno se družile.

Naravno, nije prošlo ni bez razmjene biljčica, baš me je ugodno iznenadila, dobila sam ovu biljčicu

i ove tako simpatično smještene u teglicu od kamenčića (njen ručni rad)

AgavaL, još jednom hvala na ugodnom druženju

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 09:50
A znači tako tmo kod nje se dijeli cvijeće samomora se doći --eto i menesmile98
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 09:51
Draga Otok, baš si lijepe darove dobila! Drago mi je da ste se lijepo družile....moram pohvaliti i tvoju divnu Lagerstroemiju. Prije dva dana sam je prvi puta vidjela u rasadniku...isto u cvijetu...ali se nisam niti zagledavala u cijenu jer nisam ništa znala o toj biljci....čak niti naziv nije pisao! Eto, sad zahvaljujući tebi znamo kako se zove....pa ko zna, slijedeće sezone, možda ih i mi kontinentalci nabavimo!
Pričala si da su tvoji frendovi nabavili bugice izvana....mislim da se i kod nas mogu kupiti razne....na ovom sajtu....www.bugenvila.com.....i cijene su pristupačne!
Veeeliki pozdrav tebi na tvoj divni otok! smile79
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 10:43
Hortenzije svakim danom poprimaju neku novu boju, podsjećaju me na neku stariju damu koja je još uvijek lijepa, pa se kaže -  kako ona lijepo stari.

E pa i moje hortenzije baš lijepo stare, pogledajte te boje

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 11:37
Dobro si ovo rekla kao stare dame, meni su sad najljepše. Clap
život je more
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 13:09
Ali moje hortenzije ne izgledaju tako lijepo. Nekako su posmeđile. Što im je?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 21:06
Ma ja puno godina imam te iste hortenzije, roza i bijele, na istom mjestu i čini mi se da nikada nisu bile ovakvih boja sad kad polako prolaze - ili nisam dobro gledala
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 21:08
a moje neke čak još cvijetaju a pola grane suho im smile85
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6263646566 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.