OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima ih i u drugim bojama, bijelih, svjetlije ružičastih od ove moje, crvenih
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Sve ti to meni pripremi odbiti neću -znaš kojim prevozom se šalje i samo pošalji
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
lijepo jako lijepo
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
L..
![]() A Lantana ti je dobro rekla za santolinu. Nemoj da te prevari kao mene.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ova lag...ti je prelijepa ..već ju imam na popisu za nabavku
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Lagerstroemija (ja sam si kopirala naziv
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A što ja mogu, nisam joj ja dala ime.
Neki je zovu i kineski jorgovan, ali tako se zove i jedna sasvim druga biljka |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako god da se zvala, baš sam je danas slikala na Groblju na Kozala i htjela pitati koja je to predivna biljka - stablo, kad kod tebe još ljepša, još bogatija.
Koliko truda treba da bi sve izgledalo tako savršeno (da ne skrivaš negdje nekog vrtlara)?
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Barem jednom tjedno dođu mi iz Parkova i nasada, pa malo srede kad sam ja umorna
![]() |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Popodne sam imala čast upoznati OTOK i prošetati njenim vrtom. Vrijeme provedeno skupa mi je tako brzo prošlo u ugodnom druženju te se nadam da ćemo ovaj susret još koji puta ponoviti. Hvala još jednom na gostoprimstvu kao i na poklonjenim biljčicama koje sam dobila.
![]() |
|
![]() |
|
E da, napokon se dogodila i lošinjsko druženje forumašica - u stilu malo nas je, al nas ima.
Bila mi je u posjeti AgavaL, ljubiteljica kaktusa i sukulenata. Baš smo se lijepo nabrbljale o svemu i svačemu i ugodno se družile. Naravno, nije prošlo ni bez razmjene biljčica, baš me je ugodno iznenadila, dobila sam ovu biljčicu ![]() i ove tako simpatično smještene u teglicu od kamenčića (njen ručni rad) ![]() AgavaL, još jednom hvala na ugodnom druženju |
|
![]() |
|
A znači tako tmo kod nje se dijeli cvijeće samomora se doći --eto i mene
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Otok, baš si lijepe darove dobila! Drago mi je da ste se lijepo družile....moram pohvaliti i tvoju divnu Lagerstroemiju. Prije dva dana sam je prvi puta vidjela u rasadniku...isto u cvijetu...ali se nisam niti zagledavala u cijenu jer nisam ništa znala o toj biljci....čak niti naziv nije pisao! Eto, sad zahvaljujući tebi znamo kako se zove....pa ko zna, slijedeće sezone, možda ih i mi kontinentalci nabavimo!
Pričala si da su tvoji frendovi nabavili bugice izvana....mislim da se i kod nas mogu kupiti razne....na ovom sajtu....www.bugenvila.com.....i cijene su pristupačne!
Veeeliki pozdrav tebi na tvoj divni otok!
![]() |
|
![]() |
|
Hortenzije svakim danom poprimaju neku novu boju, podsjećaju me na neku stariju damu koja je još uvijek lijepa, pa se kaže - kako ona lijepo stari.
E pa i moje hortenzije baš lijepo stare, pogledajte te boje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro si ovo rekla kao stare dame, meni su sad najljepše.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Ali moje hortenzije ne izgledaju tako lijepo. Nekako su posmeđile. Što im je?
|
|
![]() |
|
Ma ja puno godina imam te iste hortenzije, roza i bijele, na istom mjestu i čini mi se da nikada nisu bile ovakvih boja sad kad polako prolaze - ili nisam dobro gledala
|
|
![]() |
|
a moje neke čak još cvijetaju a pola grane suho im
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |