Za ljubav nije kasno |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 17> |
Korisnik | |
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
i ovo mi je super...baš imaš lijepe radove
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi,motiv je odličan
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve jedno bolje od drugoga!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
prelijepi su ti radovi. sve mi je tako lijepo i uredno i prekrasno napravljeno. zato nemoj nas štedjeti, nego samo daj još!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako, jako lijepi radovi........sviđa mi se kako koristiš motiv i boju salvete i podloge. Uvijek ti se lijepo uklopi
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
zašto misliš da nas gnjaviš sa svojim prekrasnim radovima,tu smo da ih gledamo i divimo se
zlatno-žuta kombinacija je prava umirujuća jesenjska-krasno,a morski akvarij me vraća ponovo na more,samo nastavi stavljati radove
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
ElzaBuba - sve ti je jako lijepo, ali osobno me oborio jesenski tanjur. Jako, jako lijepo.
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Tanjur je jednostavno savršen, stvarno odličan rad, kao da će ribica svaki čas iskočiti,ne mogu ga se nagledati.
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Akvarijum je za desetku!!!!
Jel to sve dekupazh papir ili si mozhda nashla takvu salvetu? |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
I jesenski i morski...savršeni tanjuri....
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tanjuri su ti prekrasni,ovaj zadnji nas podsjeća da će uskoro jesen
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ribica i sve ostalo na tom tanjuru je rižin papir, nije ga bilo lako izrezati, ali ja sam svakako autist.
kao što vidite na njemu je crackle, malo zlatnog frostija i ostalo pitorico.
I pozadina mu je lijepa, stavila sam crackle clasicc.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jako lijepo
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Krasni radovi! Dobro nam došla!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako lijepi radovi, akvarij je baš toliko stvaran kao da će iskočiti ribica a jesenski komplet mi je super
|
|
![]() |
|
Hvala cure, evo već se crvenim od tolikih pohvala.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
pozdrav ElzaBuba.Prekrasni su ti radovi,moj favorit je ona mala bijela kutijica s leptirićem
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |