omnia violet |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 16> |
Korisnik | |
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo konačno sam se uspijela logirat i sa kučnog kompjutera....ali tek kad sam instalirala mozilu firefox.....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
bravo.....
![]() |
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
hvala svima na pomoći!!!
tko pita ne skita, kažu!
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
što više gledam dupine to me više opčinjavaju...
drago mi je da su savladane prepreke sa logiranjem...idemo sada, čekamo tvoje nove radove |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
pošaljemti jednu kad ti se takoooo sviđaju ako želiš.....
bit če radova.....nego nikako da uhvatim vremena i sjednem i uhvatim se posla....e kupanje, e poso, e šetnja...ali bit č, nakupovala sam se tanjura , samo treba krenuti....
|
|
![]() |
|
evo stižu 2 nova rada...po prvi put radim ovako nešto tako da ima dosta propusta ali na pogreškama se ući...ali mislim za prvi put da se ispalo dobro....slobodno komentirajte
![]() ovaj rad je pokupljena ideja od jedne forumašice ali ne može se mjeriti s njenim radaom...ali opet za prvi put sam zadovoljna iako sam imala problema s ovom crnom bojom, sve mi se vide tragovi od kista,,,neznam kako to ubuduće ...pa slobodno savjetujte i komentiratje, i da,,,slika je printana na nedavno kupljenom printeru na običnom papiru tako da to automatski nije ono pravo.... ![]() jedsn božićni tanjur, tj. pladanj za kolače recimo...koji mi se poprilično sviđa....za prvi put.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
crveni tanjur => cista fantazija
bravo ![]() |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
komplet ti je odlično ispao ne vidim te poteze kistom,ali ako te to smeta probaj tufkati sa spiužvicom božični tanjur je pravi ukras za tvoj stol,a slikica preslatka za bebicu
|
|
![]() |
|
tufkala sam sa spužvicom na kraju tako ta su mi onda ostali mjehurići,,,koji su svakako bolji nego crte od kista...možda bi trebala malo boji razrijediti....dok je vaza ispala super, ništa s ene vidi ,,,skroz glatko...možda zato što je okomito pa se stapalo ....neznam |
|
![]() |
|
tinaw ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 106 |
ti mjehurići se kasnije ne vide ako više puta prešpricaš ili polakiraš rad
|
|
![]() |
|
doduše..nisam lakirala još ništa....ali hoču pa čemo onda viditi....hvala
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
crno-bijeli komplet je jako lijep. na slici se ne vide greške, ali znam... tebe bodu u oči. ništa zato, sad znaš za drugi put. a u krajnjem slučaju možeš ovog oprati pa ponovo.
ali božićni pladanj ne diraj ni u ludilu. prekrasan je! jel to tako krasna salveta?
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Crno bijela kombinacija...osobno iskombinirala si super...naročito mi se sviđa zato što si umjesto crvene ubacila ovu boju. Baš mi je tako odlično. I ka ošto kaže tinaW...probaj...slažem se s njom.
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Vidi se da se bliži Božić, sve je više tih motiva, odličan je pjat, crno bijela kombinacija je uvijek zanimljiva, vaza mi je super, a na pjatu možda malo više ima crne boje za moj ukus, ali tko zna, možda bi sa više cvijeća izgledao i prešareno.
Okvir je presladak!
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
crno bela kombinacija je odlichna! Super izgleda!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jakao dobro! Na slici se ne vide greške na crno bijeloj kombinaciji
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 16> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |