Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Naše dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Naše dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 140>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 19:30
sta se tice glicinije znam sve al problem je u tome da sam ja svoju neki dan tek posijala (pa zato kazem kad ce moja biti tolika)a sad treba cekati  vec sam jednom tako probala al kad je pocla rasti se posusilaCrya sad cemo vidjeti
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 16:48
Konte, sječam se da si pisala u svom vrtu nešto o smokvi i da je bilo nekakvih dilema Confused, zato sam te i pitala, a za trube ja bih te smile232( rekla bi Niho), pa ja ih proljetos nudila kada i smokvu. No dobro, sada se nadam da će ti preživjeti, ako ne tu sam.....
Niho, banana sada ima 2 malo veća bebaća i jednu malumalu bebicu. Bila je posađena u bubanj od veš mašine i bebaći nisu mogli van, ali sada su krenuli....
Rosa2, neznam koliko je stara tvoja glicinija, ali bitno ti je odrediti šta hočeš od nje dobiti - stablo ili da se penje po pergoli, odnosno vertikalnu ili horizontalnu "zaštitu". Već prema tome se vrši orezivanje, odnosno puštaju ili ne puštaju dugačke grane.
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 16:01
smile120kada ce moja glicinija biti tolikaClapClapClapClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 14:42
Jeli ti banana ikako pustala mlade čudno mi da je sama jer u moje prijateljice ima 6 kom .oko nje baš sam je slikala i vidjećeš .  prekrasna je smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 23:23
katek
smokva se, na žalost nije primila, ali sam ja nakon toga kupila jednu i nakon toga smo našli ispod vrta jednu ( to je pola sela zasijedalo od kuda tu smokva LOL kad ju nitko nije zasadio) ona kupljena je malička i tjera listeke iako je skoro štrajkala, a ova nađena tjera samo ju treba presaditi, a sada me strah da ne zgasne Confused

P.S. našla sam nesretnike koji su jeli lišće mojim trubama kupljenim u proljeće...neke gusjenice koje su preživile prskanje neopitroidom pa sam ja njih zgazila, rezultat ćemo vidjeti ovaj vikend
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 23:22
Krasne su ti lijepe kate,ja sam ih prvi put sijala ove god.

Banana će iduće god.u zemlju ako bude mladih od nje,za sada ju samo čuvam i mislim se gdje s njom preko zime.Tek sad mi je najljepša,nekako je ubrzala rast i stalno baca nove listove.Svi misle da je to kana na mom balkonu.
čovjek uči dok je živ
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 23:18
Moj vrijesak se rascvao, a ja sam ga kupila po imenom erica
vrijesak%20-%20lat.%20calluna
ova tri su od lani u ovim posudama, a četvrtoga sam nedavno posadila i iskreno se nadam da će i on narasti kao ovi
vrijesak%20-%20lat.%20calluna%20
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 23:13
U vrtu sada cvjetaju lijepe kate
lijepa%20kata,%20astra,%20ljetni%20zvjezdan%20-%20lat.%20callistephus%20chinensis%20
čupavica
lijepa%20kata,%20astra,%20ljetni%20zvjezdan%20-%20lat.%20callistephus%20chinensis%20
i još jedna čupavica, ali malo drugačija
lijepa%20kata,%20astra,%20ljetni%20zvjezdan%20-%20lat.%20callistephus%20chinensis%20a jednostruka
i bijela
lijepa%20kata,%20astra,%20ljetni%20zvjezdan%20-%20lat.%20callistephus%20chinensis
a sa vanjske strane vrta je ova rudbekia
rudbekia-%20lat.%20rudbeckia%20fulgida
nedavno sam slikala žutu sa smeđom sredinom, a ova je skoro skroz žuta.
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 23:02
Svima hvala na posjeti smile78.
Maslačak, vrati se na prethodnu stranicu i dobro pogledaj sliku cobaee - iza je anđeoska truba - stara ima sive grane a mladica debljine palca tebe čeka i već je 1 m visoka. Kada se javiš da dolaziš ja ju vadim iz zemlje.
Slavonko, banana ti u jednoj godini može toliko narasti ako je posađena u zemlji, u tegli ne jer se mući...
Konte, znači da te pišem  za gliciniju, ma iz ovih stopa. A šta je sa smokvom, jel ti opstala?
Netko je spominjao moju begoniju, baka čini mi se...
begonia
evo je, ona i dalje cvate, ja sam bila skeptična kako će podnijeti presađivanje ovako u punom cvatu, ali ona se nimalo ne buni, naprotiv izbacuje nove cvjetiće.
clematis
a i ovaj lješpotan me obradovao ponovnom cvatnjom ( i ima još jedan pupoljak) smile213.
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 12:53
Wow, za bananu!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 10:22
sad ćete me još i sa bananom zaraziti pa kud ću onda?smile42 a gliciniji kod tebe očito jako paše...nadam se da nemaju sve mladice već udomitelje Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 23:43
[QUOTE=kat.rea]jugoistočna strana
banana%20-%20lat.%20musa%20basjoo
Pogledala sam zadnjih nekoliko stranica da vidim što sam propustila od zadnje posjete tvom vrtu,sve ti je prekrasno al banana mi je za 10.Kad će moja biti tolika?
čovjek uči dok je živ
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 23:23
smile120stvarno ti je sve super
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:42
Cobaea je smile120
život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:37
Cure zahvaljujem na posjeti.
Zvrk baš smo se mimoišle, ja u tvoj vrt, a ti u moj LOL. Cobaea je u našim uvjetima jednogodišnja penjačica, a neznam možda bi kod tebe bila trajnica jer u krajevima sa blažom klimom je trajnica. Moja glicinija cvate svake godine, tako da ne mogu reći što bi bio razlog necvjetanja.

Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:51
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Uspjela sam uloviti dva cvijeta istovremenu na mom vilcu ( cobaei)
vilac%20-%20lat.cobaea%20scandens

Bas sam ovaj cvijet primjetila juce ru setnji jednim divnim vrtom.
Frendica je rekla da njoj slici na clematis (po nacinu rasta) ali meni cvijet bas nikako nije vukao na clematis. Sada vidim sto je ustvari Clap.

A glicinija ti je predivna, i ja sam se tako borila sa njom prvih nekoliko godina ali je malo zastala sa ludim rastom a ovo godina cak nije ni cvjetala, nadam se da to nije znak da joj se ne svida tu gdje raste Confused.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:44
A srce moje zlatno ma baš ne muljašsmile96 e  dok ona meni dođe ona će biti tako velika kao ota na balkonu-jedino ti moraš doći i donijeti mi jesmile78
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:38
Tako sam se veselila toj cobei, stvarno predivna biljka. Dok mi nikne iz sjemena (tvog naravno) divit ću se tvojoj.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 21:36
Uspjela sam uloviti dva cvijeta istovremenu na mom vilcu ( cobaei)
vilac%20-%20lat.cobaea%20scandens

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2009 u 17:26
Pa s čim god se ti uhvatiš u koštac ispadne savršeno, samo napred, predivno je.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9394959697 140>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,330 sekundi.