Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 104> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Najljepše je kad nam se cveteki sami zasiju... Zato ću ja s nestrapljenjem čekati iduće proljeće, da vidim što se samo zasijalo - a što ću, ipak, morati ja! Puno te pozdravljam i uživam u slikicama!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hvala cure
![]() Hoya baš mi je drago, ali bilo bi mi još draže da sam ti ja poslala pelcerić jer su tri na ukorjenjivanju ...zašto mi nisi rekla da hoćeš plumbago? ![]() ![]() Bergenia, suha ruža se sjemenom razmnožava jer koliko znam, jednogodišnja je biljka ....da ti sjeme pošaljem? ![]() Lantana, a ja sam bila sigurna da je cvijećka od tebe stigla ![]() anaida ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ne brini, kontesaa, ako ove ne uspiju pitat ću tebe.
A kada se i kako plumbago sije. Ne znam što da radim sa njima, da ih ne zeznem.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam u tvom vrtu,upravo prosetala
![]() meni onaj roze cvjetak lici na ljepu katu,bar ih ja imam takve,ali ne garantujem 100% |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Cvjeće je baš krasno!
![]() Onaj roza cvjetić - ljetni zvjezdan, lijepa kata ![]() |
|
![]() |
|
marijankica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 152 |
jako lijepo
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da ti odgovorim u tvom vrtu za vanili.
Zapravo nemam pojma
![]() ![]() Kupila sam je na sajmu u Vozilićima, kad smo se muvali po Istri nakon forumskog posjeta Decori u Buzetu.
Znam da je ljetnica, što znači kraj...Kupila tri biljčice visoke možda kojih 10 cm a sad su se razbujale kao lude u ovoj vazi. Vole sunce, tamo su skoro cijeli dan i treba ih vrlo obilato zaliti svakodnevno, jer se lišće kao kod hortenzija odmah objesi. Doista su dekorativne.
Pretpostavljam da se može pokupiti sjeme, ali to je za mene već "viša matematika"!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kontesice, sve je baš super, a cvjetna košara tako slatka. Dati šaljem narančastu tritomu, ionako mi više ne cvate, ali malo ću je morat pošišati. Hoćeš možda još nešto.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bako tamo gdje su bili cvijetići trebalo bi biti sjeme
![]() Triška ako je tritoma viša udomit ću ju naravno ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Moram "pošpijati". Obzirom da su sitni bit će puno sjemena. Ako skupim, dilat ću okolo tko hoće
![]() |
|
![]() |
|
no dakle...treći puta stavljam slike i onda mi se nekaj smrda i sve pobriše
![]() Bako postat ćeš nam glavni diler sjemenkicama ![]() zaboravila sam pokazati "šumu" koktel rajčica ![]() cvate visoki aster pomalo ![]() znam da se ponavljam, ali napokon sam cvijet hoste ulovila u pravom trenutku ![]() (bodljave) cleome ![]() napokon suncokreti...bit će za ptičeke po zimi ![]() nije ukrasni već obični duhan...simpa cvijeteke ima...ostatak i nije zanimljiv osim kao prerađevina ![]() ![]() ovaj zvončić se pojavio sam...pretpostavljam neki korov, ali lijepo cvate ![]() i za kraj malo ružica..prestale su vrućine i sad mogu opet cvasti ![]() ![]() ove godine se kao najzahvalnija biljka u tegli pokazao jasminoides...stvarno je neumoran, ovo sve se raširilo od jedne šibe kupljene na Flori ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Konti...jako ti je lijepo cvijeće
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Pasem oči
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia mislim da nije jer ja ga tamo nisam ni posijala ni posadila...no možemo mi njega zvati i campanula
![]() ![]() ![]() budem skupila duhan i "campanulu", a znaš da ja volim kad ti širiš vrt ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Bit će puno kečapa od rajčica
![]() ![]() ![]() Sad znam od koga ću kupovati eko cigarete na komad. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno cvijeće ,a paradajzići su stvarno rodni...!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Napisala sam ti lijepo cijelu priču o rajčicama, umjesto odgovori stisnula back i - ništa od toga.... Samo kratko: Lijepo ih je vidjeti tako rodne u šumi. Moji - gusto sađeni - štrajkaju ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Konte super ti je sve. Jasminoides predivan i moj se razgranao ko lud, mora van iz tegle jer više nema mjesta.
Koktel rajčice (hoyin uzgoj) imam u Skradniku - jedemo ih već dvadesetak dana, vjerujem i vi, jer su zbilja posebnog okusa.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Triška, paradajzeki su odlični (Silvekino sjeme) jedemo ga kao grožđe
![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |