OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 304305306307308 374> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baka, lako vama curkama koje ste na moretu....sve vam može ostat vani prek zime...a mi kontinentalke nek se snalazimo po podrumima i negrijanim prostorijama, ali da nije ispod nule....i još svašta nešto moramo kemijat da nam prežive cveteki..
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Jako lijep vrt imaš Otok..gazanije su jako lijepe..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja!
![]() Usput pitanje, vidim da ste spominjale gazanije. Što s njima? One Lantanine se šire kao lude. One kupovne vidim "siju" mladice. Režem suhe cvjetove i? Da ih jednostavno ostavim na miru preko zime?
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
kad god prošećem tvojim vrtom svaki puta se oduševim......
![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gazanije prezime čak i kod mene u vrtu gdje je puno hladnije nego kod Otok
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Flavia, da, gazanije su stalno na otvorenom i gotovo uvijek imaju poneki cvijet, samo ako je sunčani dan, inače se ne otvore
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Otok....slobodno te pitam da li gazanije prezimljavaju kod tebe na otvorenom?
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Cijelo ljeto cvate, a čini mi se da se još nisu cvjetići potpuno otvorili.
Abelia - probala sam već zabosti grančice, ali ništa. Pokušavam ponovno |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Ovaj sukulentić što crveno cvate je stvarno poseban. I koliko se sjećam negdje početkom ljeta si stavila sliku kad je tek počeo cvjetati. Zar cijelo vrijeme cvate?
A abelia mi je prekrasna. I ja bih šatiranu
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
jako lijepe kombinacije u vrt i ovaj kamenjar za svaku pohvalu ..
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Počupala sam jučer travu (misam baš sve), pa evo malo vrtića u kamenu
tu se bore za život felicia, stachys, festuca, kalanhoe, dihondra, gazanije ![]() kalanchoe ![]() rascvjetala abelija ![]() "travnjak" od dihondre veličine dlana ![]() a ovdje gazanije, vinke, salvija, japanska krizantema-ajania, alisum i ovo što cvate crveno, a neznam što je ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Naravno ! |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Hoya, hostu nemam gdje kupiti, nisam vidjela tu kod nas. Ako imaš viška....
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Otok, i ja sam uzela kemijsku i papir. Hoćeš hostu da ti šaljem ili ideš kupiti
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Znaš da bi bilo zanimljivo znati koliko imaš recimo sukulenata i kaktusa, čisto fore radi, znaš i sama da to nije neka konkurencija.
Bila na 48. stranici i oduševila se cvjetom sukulenta, kojeg sada i ja imam, stvarno je poseban-baš ti hvala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Da znaš da sam uzela olovku i tekicu i krenula raditi popis, onda je naišla susjeda pa sam odustala da ne kaže vidi lude žene.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Otok sedumi su ti prekrasni, a tek ona gužva u tegli - prekrasno. Amarilisi u pupovima, jedva čekam da ti se otvore.
Jesenske novine - predivno, dali uopće ima neka biljka koju ti nemaš - mislim naravno da ima, ali na broju biljaka mogu ti pozavidjeti mnogi rasadnici.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Otok, pa ne treba tebi niti bolja zemlja niti više nje.....i ovako je baš prekrasno! Po mom mišljenju....jedan od ljepših vrtova na ovom forumu!
![]() |
|
![]() |
|
Hoya, ma šta ću te gnjaviti, nisu bile skupe, vidiš kako te počako kopiram, najprije scaveola, a onda i ovi sivci.
Poslat ćeš ti meni već nešto što nemam priliku ovdje nabaviti, ima vremena. Phoenixx, neznam otkuda si, mislim radi agruma, ali oni su meni baš lijepi, uvijek zeleni, imaju krasan cvijet, a pokoji plod baš razveseli. Da ja imam bolju zemlju i više zemlje, ne bi bilo ovoliko lončića, ovako sam prisiljena na te kombinacije - malo u zemlju, malo u lonac, to je zasad jedini način da imam ono što želim. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 304305306307308 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |