moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 150> |
Korisnik | |
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a tek ostala čudesa... moram ih doma sliknuti pa staviti slike a kak budu izgledale budete čekali ili pogledali na google
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
eh za ostalo budete morali čekati da procvate jer ne smijem stavljati slike sa neta - nisam znala
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() hibiscus mutabilis, stictocardia |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
a sad malo noviteta OVO SU SLIKE SA NETA a ja sam dobila sadnice od Rain -
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša feraria nije niknula - izgleda da je bilo staro sjeme,ili sporo niće - uglavnom još čuvam teglu možda se predomisli
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Bog Hana, šetam tvojim vrtom, ali nikad ne uspijem "uloviti" biljku imenom "ferarija", dali je imaš , to si nam najavljivala, dali mi je promakla, jako bi me zanimala.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
evo mene,hvala vam na brizi - nije ništa strašnog (za sad...) samo imam stravičnu gužvu na poslu a i doma. Čim stignem stavim par slikica,ništa revolucionarno ali da ne potonem na zadnju stranu
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Sve si mislim da je pitam: I ... di si ti?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
.....a novih slikica nema i nema....
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam curke! kat.rea samo ti pitaj ako te nešto zanima
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
evo i mene malo u šetnji tvojim vrtom i pohvale za sve, ali hibiji su i moji favoriti pa odmah za njima ruže
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
E pa dakle, nije me duuuuugo bilo u tvome dvoru, a sada več 3 večeri
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti Fuksija
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Hana, sve ti je prekrasno, ali ipak hibi ja najljepsi, jer hibiji su moji favoriti.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
draga Rain - to JE ziher to! Puno hvala,sad znam kak o njoj skrbiti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9293949596 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |