OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Može, onda ću ih dodati na spisak pa ću ga objaviti.
Inače, spisak krene otprilike ovako - vrtni hibiskus, budleja, ono žuto pored vode, lavanda, ružmarin, sitni plavi cvjetići - stane mozak, ali poslije se sjetim |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lantana je predivna, jako je lijepa ova lila
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
tek sam sada vidila lila lantanu
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Otok draga....kako su ti lijepe vodenike koje "čuvaju" cikasicu....super ideja i prekrasna sličica! Lila lantana je stvarno san snova! Preprekrasna! Ako se moji lila pelceri koje imam ne prime....budem te na proljeće morala probat žicat grančicu ili da mi probaš zapelcat, kad se meni to tak loše prima... vjerojatno nešto krivo radim s pelcerima lantane.....
![]() Sutra...ili vjerojatnije prekosutra pričekaj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne mogu zamisliti da ti vodenike tako cvjetaju kao da je tek počelo proljeće, stvarno su super i super im je mjesto, a o lila lantani što reći, što nisu već drugi rekli
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vodenike pedivneee,a lantana vauuu...zao mi sto nisam nijednu donela iz Zadra:(
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
"r" me zeza
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kao i inače, sve je lijepo ali cikasica i vodenike su me posebno oduševile!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Hvala vam svima, moram priznati da sam i ja zadovoljna sa vodenikama i nadam se da će još dugo cvjetati.
Imam ih još puno i htjela sam ih danas premještati (tamo gdje su sada dobro im je usred ljeta ali sad im fali malo sunca), ali je padala kiša pa nisam mogla. Sijala sam ih sama pa ih zato ima toliko. A ima još jedna biljčica koja me već par godina oduševljava, i nju sam sama sijala i dobro mi uspijeva. Jako dugo cvate, znam da sam je već pokazala, ali čini mi se da je sada najljepša - ovo je današnja slika mojih vinka ![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Vince su ti baš bujne i raskošne, super usklađenih nijansi. Prekrasna slika.
Jel ono moja lantanica, možda
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
A ja mislila da je cikasa najljepša, onda vidim sukulente, pa su oni najljepši, poslije vidim vodenike, one su mi najljepše, onda pokažeš vince, ludilo - one su najljepše.....
Mogla bi tako do sutra, ali stvarno mislim da ti cjeli Lošinj zavidi i veli i mali.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Horti - pogodak. U četvrtak je kod tebe.
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
slika sa vodenikama i cikasicom u pozadini me oduševljava, a vinke ovak poslagane su stvarno ideja-stani pa gledaj! Znači pjevaš im: Ne daj se Ines? ok idem probat |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Minimode, nekad im pjevam, a nekad i prijetim, znaš ono, ne budeš li rasla-isčupat ću te, nećeš ti mene.....
Ovo me podsjetilo na moju susjedu koja sinu stalno govori - nećeš ti mene zafrkavati, nisi ti rodio mene, nego ja tebe |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Milina mi je šetati tvojim vrtom jer se nagledam ljepote nad ljepotom
![]() |
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
A joooj, vinke su savrsene... bas ono, da covjek stane pa ne moze doc sebi! Toliko jednostavan cvijet, a toliko lip.. prekrasno si ih slozila, bas me odusevilo!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Samo mi je još to trebalo pored zaljubljenosti u hoste, sukulente, višegodišnjom šarenom vincom ..... sad sam se zaljubila u jednogodišnju vincu
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Znaš Otok ne mogu vjerovati kako ti je sve prekrasno, a još od sjemena do velike biljke, stvarno si maher, prekrasne su ti vinke i lijepo si ih složila kao neki cvjetni stup. Mogla bi ti otvoriti mali rasadnik, barem nebi bilo onako skupo kao one trave
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hvaala ti
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |