Prepoznajte mi ovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 243> |
Korisnik | |
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aphelandra - Aphelandra Squarrosa
imaš ju u sobno cvijetajuće biljke..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sta je ovo? ovo mi je jedina slika koju imam
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Neimarlija, nisam sigurna ali pogledaj u mojoj temi na 42 stranici http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2769&PN=42
možda je to ta biljka - kohleria ( bar sam ju ja našla pod tim imenom).
|
|
![]() |
|
neimarlija ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Rujan 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 20 |
hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
neimarlija ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Rujan 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 20 |
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
kalanhoa, a u gornjem desnom uglu vide se listovi afelandre
|
|
![]() |
|
ok to sam vec saznala ali ovo sa crvenim cvjetovima
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako se zove ova biljka
![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nata, piše ti ime - uncinia rubra
zimzelena trava, crveno-smeđe lišće dalje malo proguglaj, jako je lijepa |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Možete li mi reći naziv ove biljke? Želim doznati uvjete u kojima može preživjeti zimi.
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Nisam ni ja sigurna kako se zove ovaj sukulent sa smrckove slike, ali kod mene u ZD bez problema prezimljava vani...ako mu je jako zima malo pocrveni, ali oporavlja se, bez brige....na svim ga balkonima vidim vani preko zime....
|
|
![]() |
|
ok Otok, ono je trava ali sve kaj nalazim na netu je na engleskom (a ja sam ti s engleskim na VI) tak da opet ništa neznam,.A ova druga jel kome poznata? Vlati su onak srebrenkaste i malo krute - neznam dal to isto posadit vani??
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nata07 mislim da je ovo drugo festuca gluca, ima plavkaste listiće, na slici se ne vidi dobro.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Danas sam u hotelskom krugu slikala ovaj grm krcat roza cvjetića. Kaže vrtlar da ga ni jednom nisu zalili ovo ljeto, da li možda netko zna koji je ovo cvijet.
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa znam samo da je neka ljepotica
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aphelandra Squarrosa- ovo sam cvijece dobila prije mozda 4 dana i citala sam da je jako zahtjevna i sam sve bukvalno radila kako sam procitala vezano za njeno odrzavanje ali ova biljka bukvalno propada, naime lisce opada nenormalno nekako se oborilo i vidim da nesto nije ok ako ovako potjera za par dana nece je ni biti pa molim da mi neko pomogne i mozda da neki savjet jako mi se svidza ova biljka i od drage osobe sam je dobila na poklon i znaci mi.POMOC!!!MOLIM!!!!!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Možete li prepoznati ime ove biljke?
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3536373839 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |