proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 81> |
Korisnik | |||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
draga teglica ti je super,bas lijepe motive si odabrala
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
||
Super teglice
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Napokon, već sam se pitala gdje su novi radovi. uper teglice!
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
||
Super ti je ovo ....odlični motivi i vidim da si i ti malo kurila papir..
![]() |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
napokoon
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Moj novi uradak...
Trebala sam novu teglu za cvijeće...
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||
Maslina, kod mene je uvijek veselo.
![]() I samo se ti šali, ja nemam ništa protiv.
|
|||
![]() |
|||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
||
Krasan novi sat,samo zar je došlo proljeće?Ma ,šalim se,divan je ,veseo!
|
|||
![]() |
|||
||
More hvala ti na komplimentu.
![]() A ti Šmrcko vidim dala si si truda...sve si pregledala???
Onda si morala primjetiti napredak, jer početni radovi su zaista smiješni ako ih sada gledam.
A što se tiče boja, to su me i drugi " napadali" s tim izjavama, iako ja to još uvijek ne smtaram tako, ja jednostavno pustim mašti na volju i uživam...
Hvala ti još jednom na komentaru...
![]() |
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Ulovila pusu
![]() Gledala sam ti radove od početka i mogu samo reći fenomenalno. Najviše sam uočila da jako lijepo složiš boje i sve izgleda skladno, bez kiča. Jedno veliko ![]() ![]() Ovakvim radovima se može dobiti prekrasan ekskluzivan ukras u kući. Od običnih posuda za cvijeće do prekrasne kolekcije kojima možemo odrediti dizajn i najvažnije boju, da se slaže sa drugim bojama u kući. ![]() |
|||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
specijalizirala si se za satove
![]() |
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
mi smo hedonisti po definiciji... školski primjer!
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Mislim da dalje uopće ne trebam komentirati, samo ću ovo reći: zar mi nismo pravi hedonisti???
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
||
tako dakle!? bikica!? pozdrav od još jedne rogate!
sad mi je malo jasnije kako treba izgledati stol ako mi kad dođeš
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() Svejedno ti šaljem jednu veeeeeviku ![]() |
|||
![]() |
|||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
||
Mir cure pod povećalom ste
![]() Tako sad idem vježbati ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Kaća nemoj mi više uzurpirati moju temu, jer ja tvoju nisam još nikada
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Takva kontrola nam je izuzetno draga i zanimljiva!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Navraćat ću da vas malo kontroliram
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||
proljece uzurpiran ti temu da pozdravin smrcko
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |