Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - moje biljčice
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

moje biljčice

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 150>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 15:45
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Hana, brzo u red za lila-žutu[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley1.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Smile" />

bez brige,idući tjedan kad dobiju
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 13:01
Hana, brzo u red za lila-žutuSmileSmileSmile
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 10:27
ma izgleda da bude žuta aja se napalila na lila-žutu ili bar rozo-žutu ali ajde,ak nikaj drugo bar ima dosta pelcera ak mi se ipak dopadne
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 10:12

Baš ti je lijepa i velika lantana , i nije skupa za tako veliku biljku. Super si to ubola...čini mi se da je iste boje kao i ona moja žuto-narančasta! Nije jako "uočljivog" cvijeta, ali je meni ipak krasna!

...i da one naše dicentre nisu spectabilis, kako je pisalo na teglicama nego vrsta dicentra peregrina.....hibrid koji je dosta niži od običnih srčeka i cvate od trećeg mjeseca pa sve do mraza....Big%20smile
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 09:21
hvala Gioiaa
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 09:14
prelistala sam dve tri stranice i zakljucak-imas cime da se ponosis,predivno hana
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 07:48
cvjetić izbliza
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 07:47

od jučer sam vlasnik ove lantane - nije da mi se boja 100% dopada ali za 48kn je super. Idući tjedan bi trebalo biti i takvih lila-žutih a onda idem i po nju
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Rujan 2009 u 07:29
hvala curke na posjeti i pohvalama! Rain da, polygonum bude tek sad cval.Baca one šibe (ne znam kak to pametno reći) na sve strane
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 21:48
Vidim,Clerodendrum se raspojasao,Brachicoma je još uvijek zvjezdana.Ovaj Polygonum bu tek sad cval?
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 21:14
Hana sve ti je jako lijepo..
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 19:54
Ja mislim Baka da je to taj vanilin grm, ali se on zove i heliotropium arborescens....a naša Hana super barata sa tim stručnim nazivima pa ih često i koristi! smile71
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 17:13
Prekrasno cvijeće. RužeClap
A nije li ono sitno ljubičasto vanili? Bar mi sliči na nju?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 15:06
Leptirići i brahikome su mrak, plavo, prekrasno...Clap

život je more
Na vrh
Athena View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 283
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Athena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 15:01
A što su ti leptirići? Je li to trajnica?
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 14:52
Pa šta reći, imam i ja bršljan tra-la-la (nema veze što nemam ovo drugo) 
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 14:37
plavo, plavo, plavosmile141

Vidim da je i Tatjana43 isplazila jezik i izbečila oči od ljepote.

Super si Hana, predivno cvijećeClapClapClap
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 14:32
[QUO

Zato kaj sam blenula od ljepote suza,zaista nikad ih nisam vidjela,vjerovala ili neClapClapClap zadovoljna sada?

TE=hana]hvala Sara a zakaj mi pokazuješ jezik? [/QUOTE]
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 14:16
Originalno poslano od člana hana hana napisao:

sve je cvijeće predivno ali ovo me je oduševilo, leptirići sletjeli na grančice smile120
leptirići se rasplesali
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2009 u 13:51
koja ljepota
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8586878889 150>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.