anastazija - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 48> |
Korisnik | |
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tanjur je prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
monna
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
+5 ZA SMAJLIĆ...ODLIČAN JE.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
odličan tanjur!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Odličan tanjur!
Je li ti lak sjajni ili mat, jer sjajni ostavlja tragove, a mat ne bi trebao.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
potpisujem more! ![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
more, ElzaBuba, renn
![]() lula, ti jedina razumiješ da se to svakom može dogoditi
![]() ElzaBuba, lak je sjajni, možda je u tome bio problem. Svakako ću probati sljedeći put sa mat. Hvala na informaciji!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ane slazem se sa curama,tanjur je stvarno savrsen
![]() ![]() i ja sam negdje procitala da sjajno lak-ljepilo ostavlja tragove,i malo me to buni jer kod sebe to nisam primjetila..pa se mislim jeli problem u crnoj pozadini,mozda jedino tada se vide ti tragovi.. |
|
![]() |
|
kaća, može biti da je crna pozadina problem. i meni je to palo na pamet. uglavnom, sljedeći put kad tako nešto budem radila bit će mat lak, a sa sjajnim i nekom drugom bojom pozadine treba još eksperimentirati.
koje kemijanje! ovo je postala cijela nauka. ne znam za druge, ali ja si za ovakve stvari radim šalabahtere, pa kad opet zatreba samo
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Kako je taj crni tanjur sa ivančicama prelijep,jedinstven,čaroban...
![]() |
|
![]() |
|
hvala, maslina!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Jako ti je dobar komplet,crno bijela kombinacija,odlično
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
kompletić je samo takav..bez greške....suuuper
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Vaaaauuuuuu, komplet je savršen. Print ili salveta?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Odlično...super ....volim kompletiće.....
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Super prekrasano
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Ma, savršen komplet... preeeeeedobar
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
jako lijepo kontrastiranje bijele i crne boje i zanimljivospajanje ovog cvjetnog motiva sa crnom podlogov... jako jako lijepo... me like veri mač
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Prelep komplet!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |