mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 100> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
da znas da smo te spominjali na kavici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
vaze su fantastične,ona sa ružom mi je naj naj,a tek ona kutija sa zimskim motivom! savršeno,svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
odlična vaza! svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Samo ti pusti mašti na volju i što se tiče materijala i što se tiče radova, to je naš hoby....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Proljeće i Primavera,baš zgodno!!!
Drage moje
![]() Znaš kako kažu,nužda zakon mjenja pa se tako i mi snalazimo s jeftinijim a jednako efektnim materijalom.
Dečki koji se bave gradnjom i inim stvarima bi bili iznenađeni šta nama ženama padne na pamet
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare, prava si umjetnica postala, a radovi odličniiiiiii!!!!
Posebno mi je ova vaza zanimljiva.
Bravo
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Iris
![]() Dori koristila sam glet masu za stolariju pomješanu s bojom
|
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Bravo mare, tanjur je odličan, a i ova vaza je posebna baš.
Ovo sa zavjesom je super ideja, to je baš na TV Tea Jukić šta je kaća stavila njenu stranicu pokazivala kako se to radi i baš mi se svidilo. Čime si ti prelazila ovo preko čipke?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ne znam šta će reći ines ali iris neće zamjeriti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako interesantno. Baš me zanima kako će izgledati kad ga dovršiš sa salvetom. Obavezno stavi sličicu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Može draga,zato sam i stavila sliku da se možemo zajedno učiti novim stvarima
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ma sveki mi je zakon,da sam rođenu mamu pitala,rekla bi da nema rest i gotova prica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Svekrva ti je prava
![]() I meni je ovo nekakav komad zavjese,restl za malo novaca.Bilo je i ljepših motiva al nisam znala kako će to izgledati pa da se brižna ne trošim.
Luvia i mene malo puca retro faza i ovaj motiv mi je sjeo na prvu
![]() |
|
![]() |
|
mare stavim ja tako cesto linkove a pojma neman kako predivnih stvari na njima ima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Mare, tanjur je odlican... i motiv i izvedba. Malo mi je retro, a u posljednje vrijeme mi se to jako svidja.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
dvoumila sam se ali sad kad svi mislite da je dobro ostavit ću ga takvog.
primavera motiv sam isprintala a ta to su*krive*ove dvije curke iznad tebe.
Kaća i Iris hvala na idejama za printeve
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9192939495 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |