mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 100> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlični radovi!
A,kaj je to iza vaze,nekakva kutijica koju još nismo vidjeli? |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
radovi prekrasni
![]() ...ček...ček što sa najlonskom vrećom radiš?????
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
Dakle rosa draga
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
|
![]() |
|
maslina hvala
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Odlično ti ide" more naše",ja otišla na godišnji,ti se pojavila,s dosta lijepih radova
![]() |
|
![]() |
|
Rosa prvi rad u dec.....,onaj stalak za kišobrane, sam počela 05.09.09.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mare,kad si počela radit sa decoupageom?
|
|
![]() |
|
Kako ovdje vrijeme brzo prođe postajem ovisna.A sad ipak idem nešto zum-zum za ručak,moji ptići, "sunca mamina" će uskoro početi zjevati na hranu.A ko svi muški kad su gladni onda su grrrr....A kad se najedu samo predu.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Znaš ja sam počela sa kupovnim korama, neda mi se više prašiti po kući. Stan mal, stol malecak. Srećom nije se puno bunio, samo treba potrefiti za koju vrstu pite koje kore pašu. Ma kao da oni znaju koje su kore dok se ne kaže
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Ma i ja već gledam po kući šta bi mogla počipkati......
I moji vole pite,naravno samo kad ja razvučem kore.Ove kupovne ne priznaju.Al lijepo sam im objasnila da u zadnje vrijeme nigdje nema za kupiti brašna koje inače koristim
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Nema zum zum, moj voli pitu ne ide to zum zum. Sad beremo gljive treba ubrat , čistit i napraviti
![]() E vidjela sam na tv kako ono sa zavjesom pituraju po stolici i namještaju, baš je fora. Cijelu kuću u zavjesu opituram ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Piramida tebi
![]() Smrcko ja nisam ukinula spremanje ručka ja to zum-zum.......MPSx2 jedu ko lavovi,ne biraju pa mi je lako
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Uh Mare ako i to krenem, onda moram ukinut pravljenje ručka
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Vaza je odlična!
|
|
![]() |
|
Djevojke baš ste mi uljepšale jutro
![]() ![]() ![]() Mene ste na kavici u st spominjale ?
![]() Smrckice nikad nije kasno za počet mackat
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasan vaza! Jako mi se sviđa
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Vazna je prekrasna
![]() Kad vidim taj lik na vazni išla bi odmah slikati. Mene je slikanje privlačilo ali eto nisam baš imala priliku da idem na neki tečaj da se odčepi mali Leonardo u meni. ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9091929394 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |