Tatjanina galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tatjana sve pohvale tvojoj kreativnosti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
citat Tatjana:
ovo su moji radovi u zlatovezu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pošto Tatjana ima problem sa sa postavljanjem slika postavit ću ih umjesto nje
citat Tatjana:
ovo su samo prijedlozi za neke obicne radove, mislim da se moze to i sa drugim kutijama ja sam probala na nesicu
ostale torbice su za prikazati jer mi je jedn a zenskica napisala da pokazem, imam dosta svojih radova ali ne od sada jer ne stignem raditi tj strikati ali bi ih morala slikati bar nesto puno puno sam i strikanih stvari poklonila a zlatoveza i slika zlatoveza puno puno ima ih i u brazilu, francuskoj a i po hrvastkoj na puno mjesta samo sto to nisam slikala. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |