Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 259260261262263 370> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fremina i meni se tako čini, ali ima tih varijanti puno.
Hvala ti Rose. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
lantana sve ti je prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Vidila sam.Ima ih raznih.
Izgleda mi da se ova naša zove Graptoveria aff. small titubans. najviše na nju sliči. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Fermina pogledaj malo na netu pod Graptoveria. Kameni cvijet ga zovu kod nas, a negdje za hoyu kažu kameni cvijet. Ja ga isto imam u kamenjaru i s godinama se malo proširio, ali ima lijepi cvijet.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Taj kameni cvijet (nisam znala da se tako zove ) imam i ja u kamenjaru
ali mi nešto slabo napreduje.Mislim da je to zato što je u sjeni od one
velike aloje.
Kojoj porodici on pripada?Znaš li mu pravi naziv? |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Hvala ti lantana imaju krizanteme ali sve to nekako kad iscvijeta ružno izgleda -ali sve u svemu hvala ti
|
|
|
|
![]() |
|
Niho nebi kod tebe mogao zimi van, smrzo bi se, ali zato ti možeš staviti neku ekriku i krizantemu, to je baš lijepa kombinacija za jesen. Za erike znam da one dobro podnose hladnoću i dugo cvatu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
A predivan samo što on ne bi mogao da kod mene prezimi a tako je predivan baš za takva mijesta i bila bi ponosna da svojoj mami tako nešto posadim. evo baš sam se rasplakala ko luda jer stvarno naše su mame zaslužile sve da im se da od nas dok smo živi koji imaju uvijek da ih neko posijećuje i voli-jer meni je jako teško bez nje
![]() |
|
|
|
![]() |
|
To ti je Niho jedan sukulent, kameni cvijet je ovaj sivi
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ej Lantana o kojem je cvijeću riječ što si posadila mami -baš me zanima jer ne poznam ga baš kao vi po tim imenima
|
|
|
|
![]() |
|
Sara znam ja to i kod nas ga sade u kamene vaze na groblju i niti tko zaljeva i uvijek je lijep i cvate, ja sam mojoj mami posadila kameni cvijet i najljepši je koji sam ikad vidjela, a cvate ko lud, za oboje vrijedi malo vode, puno sunca.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Lantana, zaboravih zahvaliti za onaj odgovor na Trišinoj stranici za sedum palmeri, dakle hvala. Vjerujem da ti nisam već postala dosadna s pitanjima, ako jesam, a, kaj možeš, moraš biti fina
![]() ![]() ![]() Taj sedum palmeri, možda nije prigodno, ispričavam se unaprijed, posadila sam s još nekim sedumima u jednu teglu i odnijela u lipnju na tatin grob.
I zamisli molim te ti njega, tamo se rasvacao na groblju, a meni na balkonu neće!
Lijepo pozdrav, do novih slika
|
|
![]() |
|
Ja jednostavno ne znam mimoići tvoju temu-i tvoj vrt
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Piramida ono je lantana, ona ima nekoliko godina i već je veliki grm. Na proljeće ću imati lantana sa korjenom, a sad ti mogu ponuditi ili reznicu ili sjeme. Javi se što bi htjela. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Hvala Sara, ma ja ti uvije nešto novo posadim, rasadim i tako se malo pomalo skupilo svega i svačega. Onu dolje padinu ću još dosaiti ovu jesen jer je sada presuho, a nemam ni vremena jer evo i danas radim (sada se malo švercam). |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Samo reci Niho koje nemaš i tvoji su. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Koliko imaš lijepog cvijeća!
Kaj je ono crveno-žuto na petoj sličici,baš je lijep cvijet? |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Majstorice, više niti ne znam kojim sam sve riječima opisivala motive iz tvojeg čarobnog vrta, pa se mogu samo ponavljati.
Kod tebe je sve tako prirodno i savršeno skladno, vidi se da si prava umjetnica.
kako kamenjari i tuđi vrtovi?
Lijepi pozdrav, Lantana
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 259260261262263 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |