Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 258259260261262 370> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve je super, ništa još ne posustaje, neka tako ostane do proljeća
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Dočekasmo i podraneu - koliko joj traje cvijet?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma sve je kod tebe za 5 ali imena biljaka to je za ne povijerovati ja ih jedva pročitam a kamo li da napišem .
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima
![]() Podranea je nova, a novo nas uvijek oduševi, a bijela ruža i općenito bijelo cvijeće ima neku posebnu gracioznost i nježnost. Fermina zahvaljujući tebi evo imam je i ja i stvarno je posebna. ![]() Otok draga hvala ti na biljčicama koje su me oduševile ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Fermina-Daza ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1594 |
Cvijeće ti je prekrasno ali najviše me raduje što ti je procvjetala podranea.
To je tek početak.Ako pregrmi zimu, bit će dogodine cvijetova za divljenje. |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Podraneu sam i ja jedva čekala da ti procvate, posebno je lijepa, i to je za mene novost
![]() Kamenjar famozan ko uvijek.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uvijek da govorim da je lijepo ne mogu -već sve je prekrasno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lantana zaista ti je sve prekrasno, podranea je jako lijepa a bijela ruža je za 10
|
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Lantana, kod tebe je sve prekrasno, posebno, naravno, lantane.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasno Lantana, ona bijela ruža je baš dama.
Žuta penjačica (senecio angulatus) je i kod mene nakon par godina odlučila cvasti. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Po običaju - prekrasno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
sve ti je super, ali bijela ruža....nemam riječi
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jupiiiii, procvala Podranea.....baš mi je drago....jedva smo je dočekali, ali je stvarno krasna! Ruže su ti isto jako lijepe, i kamenjar, ma meni je kod tebe uvijek sve lijepo! Ako Bog da...i ako poštar donese uskoro neki paketić....bit će još noviteta u tvom divnom vrtu!
![]() |
|
![]() |
|
joj kako su prekrasne . Dobro je da i kod tebe nisam našla kuruza i kestena . Ovi će me natijerati pa ću sutra kuhati svoje kuruze zubi mi se koče više -ni cvijeće mi više ne liči na cvijeće kuruzi mi se priviđaju
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kako ljepi kamenjar
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala svima drage moje
![]() Anaida drago mi je da se raduješ i da će moje biljčice krasiti tvoj lijepi međimurski vrt. korijenko prije nisam te zjevalice ni gledala jer kod nas rastu na divlje, ali sad sam vidjela da ih ima prekrasnih. U vrtu puno novih i starih cvjetova. Procvala je i moja prva, podranea, doduše samo nekoliko cvjetova, ali za prvu godinu super ![]() ![]() Anemone, sve ih je više ![]() Počela je cvjetati žuta penjačica - senecio a. ![]() Datura ![]() ![]() Zvjezdan i lantane su puni kukaca ![]() ![]() Aptenia ![]() Verbena ![]() Sjeme gazanije ![]() Kamenjar ![]() Pelargonia ![]() Ruže su opet procvjetale ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja se radujem svakoj tvojoj novoj slici, a da ne spominjem veselje zbog spoznaje da je dio tvojeg vrta i u vrtu mom! Mislim da se sve lijepo primilo, vrijeme zaista ide na ruku biljkicama - toplo je i ugodno, a ja ih zalijem svaku večer.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Vrtim i vrtim stranice, nije me dugo bilo kod tebe, podranea, gro plan, asteri.... sve su to moji favoriti
![]() Hvala što skupljaš sjemenje od zjevalice..... tako je posebna
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 258259260261262 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |