Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 257258259260261 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Niho, Flavia i Rose.
Danas sam cijeli dan radila i jedva gledam u ekran, oči su mi umorne, jutros kad sam išla na posao na brzinu sam malo slikala. Flavini Klematisi posađeni za sada u pitare ![]() ![]() Oba ![]() Hortine biljčice neke sam već posadila, a neke ću još sutra Božikovina ![]() Ukrasne trave ![]() sedumi i biljčice za kamenjar ![]() razno (svašta još tu ima između ostalog hypericum, careopsis, visoki sedumi, zvjezdani, astilbe...) ![]() Hvala još jednom Flaviji i Horti ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
A evo mene sabahom-jutrom kod tebe .......Moraću te malo i moga Njemačkog da naučim
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Lantana....sutra kad kreneš u foto-session po vrtu....nemoj zaboravit opet nam sliknut podraneu....ti znaš da smo mi željni njenih sličica....
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kod tebe svega ljepoga,hawortia je prekrasna!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma nije vrag da sam tebe Niho preskočila, nije te bilo na ovoj stranici, ma ti si moj stalni posjetitelj i
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
I tebi niho hvala što si non -stop kod mene
![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Prvo se moram pohvaliti da su me danas jako obradovale Flavia i Horti.
Flavia clematisi su predivni, posadila sam, ali reportaža slijedi sutra, to je cvijet koji odavno želim imati u svom vrtu ![]() Horti, što si ti meni sve poslala, prvo sam morala na google i tvoju temu da odgonetnem koje su to biljčice i na dobrom sam putu, još možda par neznam, neke sam odmah posadila, ali je pao mrak pa je nastavak sutra i normalno reportaža. Najviše od svih oduševila me ona crvena ukrasna trava Red Baron . ![]() Hvala vam još jednom uljepšale ste mi ovaj dan, a i sutrašnji, a i sve ostale dok budem gledala biljčice kako rastu. Hvala i svima koje su bile u mom vrtu. Anaida vidim da ti voliš interesantne vaze i pitare, sutra ću slikati. Bergenija vidim da ti je Otok već kao iz rukava rekla ime ove biljčice, tako je mala, a slatka, a tvoja podranea će biti ili kao moja ili bolja. Otok, samo se ti smij, a znaš ti ono da u malim sudima stoji papar, tako je i s biljkama, male ali prekrasne. Stefkaja, Dzo, Štefica, Željka, Athena, Mačak i Maslačak ![]() Athena ja podraneu imam tek ovu godinu, ja mislim da je ona negdje u kategoriji kao tekoma i da je kod vas zimi treba unjeti u kuću. Maslačak samo ti sve posadi, drago mi je da ti se sviđa. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Divno, divno, divno!!!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
tu je uvijek krasno zaviriti...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Podranea je prekrasna. Očigledno egzotična i sigurno ne bi preživjela na kontinentu?
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno kod tebe, kao i uvijek!
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Svaki put kod tebe vidim nešto novo i predivno
![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ljepota za oci i dusu...
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stvarno su lijepe biljke koje ti je poslala Otok, a podranea je stvarno jako jako lijepa
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lantana - krasne su ti nove biljčice
![]() Ta podranea je stvarno fantastična , ima tako nježan cvijet |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bergenia - ta kamenjarka zove se crassula schmidtii, a stvarno se je i kod mene nacvjetala, od maja i još uvijek cvate.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja moram danas raditi - a kasnije popodne i sliknuti tvoje biljčice u mojem vrtu! Jako zanimljive su mi posude (iako se samo naziru) u koje si smjestila nove biljkice od Otok! Molim te da ih slikneš kad se sjetiš pa da nam ih pokažeš..!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uživala sam u tvojim sličicama.
Ta podranea je baš fora, kupila sam si ju i ja ali moja još nije procvjetala. Ne bih imala ništa protiv da bude kao i tvoja!
Možda netko zna ime over kamenjarke. Moja cvjeta cijelo ljeto i baš je zanimljiva. Bit će kakav sedum ili......
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Uf što ja volim tvoje slikice Lantana! Uvijek imaš lijepoga cvijeća...a ova podranea je stvarno prekrasna! Kombinacija sa slakom je prekrasna! Krasne su ti i biljke koje si dobila od naše Otok...bravo i za nju! |
|
![]() |
|
Danas opet radimo, kad radiš u turizmu nema praznika, ali to me nije spriječilo da slikam moje nove biljčice koje mi je poslala Otok i još malo podranee, na kojoj ima sve više cvjetova. Semira mislim da cvijet traje više dana.
Hawortia ![]() ![]() epiphyllum guatemale - ovaj je najinteresantniji ![]() ![]() Sedum ![]() Kamenarka ![]() Tamjan ![]() ...i još lukovica sa onog sušila koje su već u zemlji, hvala Otok ![]() Evo još par sličica podranee u društvu s ukrasnim slakom ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 257258259260261 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |