Moje malo veliko carstvo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Jasmina u samo nekoliko sati u tvojem vrtu su se izmijenila godišnja doba.
Provela sam nezaboravne trenutke šećući tvojim vrtom. Oduševio me eksplozijom boja u ranu jesen. Od oegzotičnog cvijeta maka i mirisave hoye, raskošnih i bujnih ledenjaka i suzane, čarobnog hibiskusa, poput balerina elegantnih bijelih gazanija pa sve do romantične, ali za tvoje biljke tužne,atmosfere kasne jesenske večeri ogrnute bijelim pahuljama.
Zavidim ti iskreno na tvojem malom valikom carstvu, carice
![]() Poslikaj prijepodne u vrtu da vidimo da li je onaj prekrasan snijeg ostavio kakvih loših posljedica.Lijepi pozdrav
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
A jooj,slike su divne ali sijeg mi ne odgovara jer moje cvijece je sve vani.
Nadam se da si ti sve vrijedno sklonila na zimovanje!
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Joj Jasmina ne mogu vjerovati, a još prije par dana divili smo se tvome cvijeću, nekako je to naglo stiglo, ja sam mislila da ovi pretjeruju s prognozama, ali eto...
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Kak ti je lijep onaj anturijum,samo ga pusti nek "luduje"
![]() |
|
![]() |
|
jasminaaa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 534 |
Nije trajnica.Jednogodišnja do dvogodišnja biljka,zavisno od klime.Nisam ni znala da sam sijala.Lijepo me je obradovalo ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Puno novih biljki za vidjeti kod tebe. Dugo si nas držala "na laganoj vatrici", ovo je vrijedilo čekati, koja krasota, ne mogu nabrajati jer je savršeno SVE
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
A hibiskus sa tek sad ugledala. I ono plavo na početku. Sve sama otrkića za mene. Prekrasni su?
|
|
![]() |
|
Athena ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 11 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 283 |
Taj hibiscus trionum je meni nešto novo. To je trajnica?
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Jasmina....kod tebe su sve biljke san snova! Preprekrasno! Ne mogu ništa posebno izdvojiti kad je sve lijepo! Ko iz kataloga! |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Evo i mene u tvom vrtu imas predivne biljkice al hibiskusi su ti |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Super ti izgleda cvijeće, od hibiskusa, oleandera, lantane, trube...
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
I mene je očarao Danish flag, stvarno je poseban. I Tibouchina mi je odmah zapela za oko. Baš imaš lijepu zbirku biljaka |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivno,Jasminaaa:)
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Stvarno imaš prekrasno cvijeće..
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Jasmina prekrasno. Sve. Ali ja ću se ipak popiknuti na one crvene surfinije(?) u visećoj vazi, pa onaj žuto-narandžasti hibiskus....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana,iz sjemenke
![]() Oliander još cvjeta ![]() I hibiscus trionum ( neznam da sam njega sijala) ![]() |
|
![]() |
|
Od gardenije bila skroz digla ruke,jednostavno nije htjela da se adaptira.Odnesem je u jedan čošak balkona,nisam je više ni gledala a ona procvjetala
![]() ![]() Anthurium luduje ![]() Brugmansija napokon procvjetala,malo kasni ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |