mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje neće me biti par dana .....ali
![]() Dotad budite mi lijepe,zgodne i vrijedne-uostalom kao i dosad
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Mare, pozdravi sve u Slavoniji, i brzo nam se vrati!!
Ako ne, morat ću ja staviti svoje početničke radove...a sad mi furt neugodno kraj tvojih...
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Bočice čista petica ,ma baš slatke...
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
I meni su bočice jako slatke!
Uživaj u Slavoniji! |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Blago Slavoncima...dobit će prekrasne bočice. I čestitke na prvoj kanti...dobro ti to ide...samo tako nastavi.
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Mare-nostrum bočice su sjajne!! Bas si zamišlajm unutra neko dobro maslinovo ulje! njami
|
|
![]() |
|
Evo vratia se Šime......
Hvala vam svima kojima se sviđaju moje bočice s naravno dooobrim domaćim maslinovim uljem.
![]() Stigla sam popodne i malo prošvrljala po forumu.Al ste bile vrijedne,onako na brzinu sam vidjela prekrasne radove a posebno me veseli što su naše "nove" članice iznimno nadarene.Sutra ću sve pomno pregledati i možda ukrasti neku ideju.......
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ejjjjjjjjjj simeeeeeeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
Kaća
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
fantastično mare! e sad,jesu li anđeli,mozart i ona jesenska škrinjica salvete ili printevi?a ove pukotine su radene sa krakle lakom?
|
|
![]() |
|
Rosa
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
stvarno si bila vrijedna. Radovi su super, posebno kutija za boce i kesteni.
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |