LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 111> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uživala u slikicama kod tebe - a vidiš ti mužića, on bi prodavao - a ti sadi, pelcaj i rasađuj
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
mačuhice izgledaju super, i ja moram u nabavu - opet
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hoya, jako mi je drago. bar da te nešto malo razveseli........
![]() R.S, hvala na rečenome evo ti
![]() malo dar mara je nažalost bilo ali sam jutros nekako sredila, solanum, cuphea i russelia su na sigurnom.....
A sada kratki izvještaj kako napreduju viseće maćuhice na balkonu
![]() ![]() P.S. Zaboravila sam vam reći da mi je MM rekao da sad kuća liči na vrtni centar
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Baš si trendi Lora, nadam se da jučerašnje /ne/vrijeme nije ostavilo većih šteta u tvojem vrtu.
Osim šti si trendi ti si i "fensi" jer imaš tako fensi Gloriu Dei.
Bravo Lora
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lora, dobila sam predivnu hostu - i zato ti šaljem |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
hvala vam cure
![]() Korijenko, prvom prilikom ispričat ću ti priču o mojoj prvoj hosti, onu koju sam ti dala....Sad ih imam dvije, ali dolje gdje su ima prostora za još, pa moram nabaviti i nove.......kad već svi imaju hostinjak, pa koprivnjak, moram biti u trendu....
![]() |
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Gloria je prava krasotica....
Pospremanje si baš uspješno obavila i sviđa mi se hostinjak, vidjet ćeš kako ćeš se druge godine navući na hoste pogotovo ti koja voliš zeleno, one su tako predivan a nezahtjevan zeleni ukras u svačijem vrtu, traže polusjenu, lijepo se razrastu, jedino ih puževi vole papati pogotovo na proljeće kad razvijaju mlado lišće.
Kako je lijepo listati stranice nečijeg vrta kad si već tamo bila i uživo...potpuno drukčije, ljepše
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ružica je predivna!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() Super jer sad i zimi možeš odmarati oči na biljkama!
![]() A koprive
![]() |
|
![]() |
|
Malo slikica Pelcerići:
Lantane
![]() Bijele Bacope
![]() Šmrčkina gaura pred cvjetanjem
![]() Ovako izgledaju blagovaona i dnevni boravak nakon brzinskog spremanja
ž
![]() ![]() ![]() Čak je i kupaono morala prihvatiti novopridošlicu
![]() Verandu nisam ni slikala, jer je tamo dar-mar
A ovako danas nakon nevremena izgledaju Hoyna i moja kopriva
![]() ![]() Samo je Nihina izdržala nevrijeme
A Gloria Dei je neuništiva, i poslije kiše je pupoljak OK
![]() Sutra moram detaljnije pregledati kako je prošao vrt
|
|
|
![]() |
|
Baš sam jučer razmišljala da vam poslikam vrt u jesenjem izdanju, kad ono danas pljusak , a u 14 sati 9 stupnjeva, pa smo MM i ja sklonili sve kućne biljke, i ostale koje ne podnose niske temperature...
No ako se vrijeme popravi poslikat ću svejedno.....
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Sve to uživo izgleda još puno ljepše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Šmrčko moja/tvoja se za sada drži, uskoro je unosim u kuću, pa ako preživi vraćam ti pelcer
![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ne Katica nije to to, ima puno vrsta tradescantia. Ovi listovi su jako sitni, i koliko mi se čini nisu šareni. Moja se takođe počela sušiti, ne znam što činim krivo ili je jesen općenito.Moja mama nije sigurna može li biljka preživjeti iduću do iduće godine, ona se nada da da. Moja takođe ne cvjeta bujno, gdje koji cvjetić se pojavi. Možda će Lora imati bolju poziciju za cvijet
![]() Ova što si ti imala je krasna i vidjela sam je u kombinaciji sa rozom visećom pelargonijom . Nemam hrabrosti za maznut pelcer , a rado bi. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ovo ste super izveli, zeleno, prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kat.Rea imam lisianthus u tegli i u zemlji, ovo je prva godina da ga imam, pa ću pokušati na oba načina....ova.tradescantia nema prugice s gornje strane.....tradescantia zebrina je sasvim druga vrsta tradescantie, a njih ti ima jako, jako puno vrsta.Zebrina i bude puno gušća i vrlo je lijepa, ja sam ju imala ali mi je otišla....Većina vrsta tradescantia se mora zimi unijeti u kuću. No ima i nekih vrsta koje su trajnice kao npr.Tradescantia andersoniana "Zwanenburg Blue", Tradescantia "Karminglut", Tradescantia "Bilberry Ice" i neke druge, koje se mogu uzgajati u vrtu. Zimi nestanu potpuno, a u proljeće se ponovo pojave. Ako prošećeš mojim vrtom vidjet ćeš prve dvije.....
P.S. upravo sam pogledala na prvoj su ti stranici
|
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Jel ova tradescantia sa gornje strane zelena ili ima pruge?
Imala sam zebrinu i baš je bila kao na ovoj slici sa Neta, ali puno bogatija
http://www.cvijet.info/forum/forum_posts.asp?TID=2770 i nekako mi nestala.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Jesensko izdanje, hostinjak, zeleni kutak....sve savršeno.Imaš dobru i darežljivu sestričnu...... darovi su
![]() Dugujem ti sliku begonije
![]() Nego, vidim da ti imaš lisianthus u tegli, ja sam ga kupila pod trajnicu i posadila u vrt i s obzirom da dolazi zima ja zbunjena .... ostaviti? izvaditi?
Šta da radim kada me ulovi megalomanija, pa samo trpam cvijeće u košaru.....
|
|
![]() |
|
hvala svima
Horti izgleda da jesmio jako volim ukrasne travice i nadam se da sam ih dobro udomila, odnodno uklopila na pravi način.
Neke slikice ne možeš vidjeti, jer sam u photobucketu vršila veliko pospremanje u odgovarajuće mape, pa se onda automatski iuzbrišu
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |