mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anđelka i Primavera,djevojke hvala i big,big pusa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare,mare vridnice jedna,kad uspijes toliko lipih stvari napravit
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Hvala Kaća
![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
meni je prekrasna ona kutija za vino koja me podsjeća na onu kutijicu u kojoj se dobije diploma na faksu, baš je lijepa
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kao prvo sve pohvale za tvoju produktivnost i nešto moram naglasiti a to je tvoja urednost. Što se tiće samih radova ostaje izbor po ukusima.Meni se dopao tanjur, boca za vino i jesenska kutijica...
![]() |
|
![]() |
|
Charita i Lula hvala vam
![]() Slažem se s tobom Lula i s tvojim izborom.Ostatle stvari su neselektivno postavljene.....i uopće nisu trebale ići van....ali na greškama se uči...
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš si vrijedna
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Smrcko tako i treba,sad imaš svoju kućicu, svoju slobodicu.Dok ona od cigle ne bude gotova.....
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne boce!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare N svaki me dan tvoji radovi oduševljavaju iz početka. A tanjur, a boce ma prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Mare N. boce su baš slatke!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam drage djevojčice
![]() ![]() ![]() malo sam zaštekala s idejama i čekam inspiraciju ........
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
boce su prekrasne,prva i zadnja
![]() |
|
![]() |
|
Hehe Rosa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kolio novih i vrlo maštovitih radova...reciklaža plafonjere me posebno dojmila... svaka čast
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Ovo sam joj maznula dok je glavu okrenula
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Smrcko dobro da te nije vidla pa imaš orginal kod sebe. Meni su boce jedna ljepša od druge.....
Mare jesi ti rekla da nemaš inspiracije? ![]() |
|
![]() |
|
Tako dakle,meni se tu radi iza leđa.......ali ako je za novu komodu.....
![]() Dorina nekako se čudno osjećam,radila bi,mackalai packala i uzmem salvete pa ih prevrćem,ne znam koju bi.....Pa sve ostavim sa strane,napravim pauzu i opet red salvete,red pauze.....
A ova boca je imala odmah svoju buduću vlasnicu i bilo je lakše smisliti ostatak.....
Da maznula mi dok nisam gledala!!!!....Danas moraš imati oči i na leđima....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |