mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 100> |
Korisnik | |
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ajme mare šta ti je sve lipo, posebno mi se svidija slonić....za ne virovat da si tek nedavno počela....ja nabavila malo materijala al me sad stra radit jer su mi salvetice baš lipe...ne bi volila upropastit ih....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mare,na ovoj posudi je prvo narančasta podloga pa pnda bjela? s čim je napravljen ovaj donji rub,jel to salveta? motiv je savrsen a meni se svida ovo raspucavanje koje je lipo umjereno
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Iluvia hvala draga......ma i ja sam mislila da ću s tim slonom čuda napraviti-možda još budem- al kad sam ga prislonila na bijelu podlogu rekla sam si to je to,ne kompliciraj.
A u kuhinji mi je jedan zid narančasti i baš mi treba malo detalja u toj boji da ne bude sterilno bijela....
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Evo moje dektive....Baka
![]() Izzy to je obični crackle medium,narančasta podloga i bijela preko.još nisam uopće radila s 2k,naravno lijena sam naručiti.I ja već neko vrijeme imam tu salvetu i toliko mi je lijepa da mi je bilo žao smuljati ju bez veze.
Rosa i Anđelka hvala
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
aaaaa... kakva boca s balerinom... Nemoj me pogresno shvatit, sve su krasne, ali ona baletna, uh... prekrsno. A i kutija sa slonom. Jako dobro izgleda. Nikad ne bih pomislila da samo taj "usamljeni" motiv slona moze tako dobro izgledati na necemu.
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Skidam šešir! Svaka čast. Ali to sam već rekla i usmeno!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Čim vidim šalicu s kavom, odmah osjetim i miris...mmmmmm... Podmetač je krasan, ali kutija me skroz oduševila! Imam ovu salvetu i nikako da mi dođe na red (obožavam slonove), ali mi se posebno sviđa kombinacija boja u crakleu - narančasta i bijele! Suuuuper! Daj mi reci samo, koji je to crackle lak? Pukotine mi izgledaju jako lijepo...
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ajme sta je dobra....
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
savršeno!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drugi put će ona sjediti tako da mi bude na oku.....
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
A da znam ta inspiracijak nekad ubije u pojam. Nekaj bi čovjek delal i imaš volju ali nema rezultata.
Za kolegicu je rješenje uvijek joj prvo uvališ bocu pa neće morati mažnjavati ![]() |
|
![]() |
|
Tako dakle,meni se tu radi iza leđa.......ali ako je za novu komodu.....
![]() Dorina nekako se čudno osjećam,radila bi,mackalai packala i uzmem salvete pa ih prevrćem,ne znam koju bi.....Pa sve ostavim sa strane,napravim pauzu i opet red salvete,red pauze.....
A ova boca je imala odmah svoju buduću vlasnicu i bilo je lakše smisliti ostatak.....
Da maznula mi dok nisam gledala!!!!....Danas moraš imati oči i na leđima....
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Smrcko dobro da te nije vidla pa imaš orginal kod sebe. Meni su boce jedna ljepša od druge.....
Mare jesi ti rekla da nemaš inspiracije? ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovo sam joj maznula dok je glavu okrenula
![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kolio novih i vrlo maštovitih radova...reciklaža plafonjere me posebno dojmila... svaka čast
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hehe Rosa
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8687888990 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |