Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 20:15
Baka hanuma je postgla zavidan uspjeh,tj.postala je uspješnica da se izrazim na pravo hrvatskom...Wink
A vidim ja da su neki( jel') postali gurui pa sad više ne znaju kako bi se prezentirali,mjenjaju avatare i tako to .....smile96
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 20:09
mare neznam sta mi je ljepse,boce,kutija,sve mi je preprekrasnosmile211
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 19:51

Samo vi hvalite Zvrk-hanumu a da znate gdje je završila?

Mare

Na vrh
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 19:41
mere-nostrum je opet bila vrijedna. Kutija sa slonom je super!!! To su baš motivi kakve jako volim, a još ništa nisam napravila ni slično! Pohvale!! 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 15:05
da, i za jednu i za drugu smile79smile79
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:59
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

Hvala proljeće smile79

Zvrk-hanuma je za jednu drugu forumašicu,jednu koja nas,vjerujem, sve oduševljava svojim postovima.Uvijek me oduševi s koliko duha nešto napiše ili nekom odgovori

Je, je nenadmašiva je!!!
I meni je posebno drago s njome se dopisivati....SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile

Je, je Mare i tvoja i moja su nenadmašive....ipak se radi o različitim osobama, ali obje su na svoj način zakon i ikone ovoga foruma!!!
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:41
Originalno poslano od člana mare-nostrum mare-nostrum napisao:

Hvala proljeće smile79

Zvrk-hanuma je za jednu drugu forumašicu,jednu koja nas,vjerujem, sve oduševljava svojim postovima.Uvijek me oduševi s koliko duha nešto napiše ili nekom odgovori

Je, je nenadmašiva je!!!
I meni je posebno drago s njome se dopisivati....SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:40
Hvala proljeće smile79

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:32
Mare svi radovi su puni inspiracije i jako lijepo tehnički napravljeni ali.....

Daleko najbolja mi je ZVRK-HANUMA!!!smile96
A ako je to bilo za onu forumašicu za koju sumnjam da jest onda ću joj i ja napraviti nešto za "novu" komodu!!! smile156
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:24
Popijem vino, i stavim nastavak na bocu,Wink hi hi
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:17
nemoj vino Wink
Vino bi ishlapilo jer je gore samo poklopčić
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 14:12
Možda stvarno nastavak za boce ili za ulje ili možda vino???WinkWink
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:47
ne znam ni ja kako se to zove,ja uzmem i odem na blagajnu......TongueTongue
možda -nastavak za boce ili za ulje???Wink
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:34
Eh da malo mi daleko iz zg do ri zbog toga. Nego naći ću ja to i tu, ali kako je tome stručno imeWink
Jesam pila prava motorna.Smile
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:28
boca je savršena smile72
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:12
U Semeraru u Ri,2 komada 19kn.Tamo mi je najeftinije.Ima toga i u drugim trgovinama ali su puno skuplji,20-25kn komad
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 13:04
Mare opet sam išla od početka tvoje galerije i sve mi je super. Ali najorginalnije su mi boce i bočice. I sve su preeeeekkraaassssnneeeee.

A sad pitanje gdje kupuješ one metalne nastavke za male bočice?
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2009 u 08:00
mare...mare...ova je boca savršena....salveta prekrasna...di ju samo nabavi....smile141
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 23:50
smile72
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2009 u 23:47
ma ne,zanimalo me je zato što nisam do sada zapazila da je neko koristio tu salvetu.I meni je jako draga  a znam da se dosta kupuje.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.