mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 100> |
Korisnik | ||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Baka hanuma je postgla zavidan uspjeh,tj.postala je uspješnica da se izrazim na pravo hrvatskom...
![]() A vidim ja da su neki( jel') postali gurui pa sad više ne znaju kako bi se prezentirali,mjenjaju avatare i tako to .....
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
mare neznam sta mi je ljepse,boce,kutija,sve mi je preprekrasno
![]() |
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Samo vi hvalite Zvrk-hanumu a da znate gdje je završila? ![]() Mare
![]() |
||
![]() |
||
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
|
mere-nostrum je opet bila vrijedna. Kutija sa slonom je super!!! To su baš motivi kakve jako volim, a još ništa nisam napravila ni slično! Pohvale!!
|
||
![]() |
||
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
|
da, i za jednu i za drugu
![]() ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Je, je Mare i tvoja i moja su nenadmašive....ipak se radi o različitim osobama, ali obje su na svoj način zakon i ikone ovoga foruma!!!
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Je, je nenadmašiva je!!!
I meni je posebno drago s njome se dopisivati....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala proljeće
![]() Zvrk-hanuma je za jednu drugu forumašicu,jednu koja nas,vjerujem, sve oduševljava svojim postovima.Uvijek me oduševi s koliko duha nešto napiše ili nekom odgovori
|
||
![]() |
||
|
Mare svi radovi su puni inspiracije i jako lijepo tehnički napravljeni ali.....
Daleko najbolja mi je ZVRK-HANUMA!!!
![]() A ako je to bilo za onu forumašicu za koju sumnjam da jest onda ću joj i ja napraviti nešto za "novu" komodu!!!
![]() |
||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
Popijem vino, i stavim nastavak na bocu,
![]() |
||
![]() |
||
|
nemoj vino
![]() Vino bi ishlapilo jer je gore samo poklopčić
|
||
![]() |
||
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
|
Možda stvarno nastavak za boce ili za ulje ili možda vino???
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ne znam ni ja kako se to zove,ja uzmem i odem na blagajnu......
![]() ![]() možda -nastavak za boce ili za ulje???
![]() |
||
![]() |
||
|
Eh da malo mi daleko iz zg do ri zbog toga. Nego naći ću ja to i tu, ali kako je tome stručno ime
![]() Jesam pila prava motorna. ![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
boca je savršena
![]() |
||
![]() |
||
|
U Semeraru u Ri,2 komada 19kn.Tamo mi je najeftinije.Ima toga i u drugim trgovinama ali su puno skuplji,20-25kn komad
|
||
![]() |
||
|
Mare opet sam išla od početka tvoje galerije i sve mi je super. Ali najorginalnije su mi boce i bočice. I sve su preeeeekkraaassssnneeeee.
A sad pitanje gdje kupuješ one metalne nastavke za male bočice? |
||
![]() |
||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
|
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
ma ne,zanimalo me je zato što nisam do sada zapazila da je neko koristio tu salvetu.I meni je jako draga a znam da se dosta kupuje.....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |