maslacak7-nudi-trazi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nata07 imas u mom vrtu strana 7 plavi cvjetici to je plavi zvoncic... neznam jel spada pod trajnicu rekla bi da ne al posto jako sjeme prosipa reklo bi se trajno imas sadnica
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
a kakav je to plavi zvončić ?? tajnica ??
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
moze posalji adresu pa da te znam biljeziti da ti posaljem kad sad zatopli imam mozda i mladice... |
|
![]() |
|
ja nemam pojma kada se to radi pa ako ti znas ja cu strpljivo cekati... ![]() ![]() ![]() a mozes li mi poslati u paketu posto sam ja s otoka? |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
mogu ja plavi zvončić....a imam čuvarkuću ako hoćeš...
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tritome ću ti ja s korjenom pripremiti, samo reci kada i kako da pošaljem
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
moze posalji adresu na pp...ionako sam bila na putu pa nisam poslala jos nekima...ovaj tjedan ti posaljem...
|
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
oj maslačak
imam nekih kaktusića i sukulentića viška ,a ja bih te molila kleomu i noćnu frajlu
hvala
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
pozdrav! poslat ću ti u ponedjeljak paketić sa kamenjarkama. ![]() |
|
![]() |
|
imam...posalji pp...pa da ti posaljem..i naravno sve primam
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
jel možda imaš malo sjemena od onih "meksikanskih" margareta tj. krizantema - bijelih sa tamnim rubom unutra? Ja ti imam krumpirka i turke klinčiće ali ne znam boju jer je mix
|
|
![]() |
|
posto sam kratka s vremenom nisam stigla poslati nikome...sutra pakiram,kovertice i paketice...oprostite svi na cekanju
![]() |
|
![]() |
|
sutra idu posiljke..konacno....
![]() |
|
![]() |
|
evo ovako...saljem paketice za...digitalna,stefkaja(molim adresu),rosa2,zrinka23,...ako sam koga zaboravila molim neka oprosti i nek mi se javi i posalje adresu i sta sam mu obecala...izgubila sam popis pa nemojte zamjeriti...
|
|
![]() |
|
javila sam se svima na pp...ako tko jos sta zeli moze javiti iduci tjedan krece posiljka...
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Ja ti imam tritomu, ruže ( narančasta, roza i crvena ) i crni ribizl, a ja bih turski klinčić, uresnice i šarene margarete..
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Može za mene malo cinija, molim te?
Dali erica može prezimit vani? Ako može, molim te još i nju.
Za uzvrat ti šaljem reznice ruža(žuta i roza)
Ako još nešto želiš,pogledaj si u mome popisu...
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Imam krumpirka na ukorjenjivanju pa ako zelis posalji adresu na p.p. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |