mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 100> |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mare,
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Mare rokovnici su presavrseni!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Drage moje hvala,hvala Ti Maya pod hitno na instrukcije kod mene ili ću ja do tebe brrrrr....
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare ovo je prekrasno, sviđa mi se sve i jedva čekam tvoje ogledalo.
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ajmeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! predobro!
![]() |
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Mare, ova čipka je prekrasna!
Moram to podhitno usvojit! Bravo ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Izzy ukrala sam ti ideju!!!!
stari rokovnici u novom ruhu....
Ima tu svega pomalo - i čipke,i sprejeva,i salveta, i printeva
Kod kutijice s ružama sam imala gadan peh.Nakon što se crackle osušio išla sam boju za beton nanositi spužvom.A ona se počela pjeniti i nekako je rijetka-možda joj je prošao rok....
Danas se hvatam u koštac s ogledalom,velikim.Držite mi fige
![]() |
|
![]() |
|
Kaća i Chiarita hvala
![]() |
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
kutijia je prekrasna, svaka čast!!!
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare sviđa mi se kutija,i to jako
![]() |
|
![]() |
|
more
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
Maya i Iluvia djevojke hvala vam
![]() Maya to nije krađa,formuliraj to ovako-Gledajući tuđe radove u meni se budi val inspiracije....
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Jako lijepa kutija. Bas je dobra kombinacija crno-bijelo i crveno.
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Ma Mare svaka čast!
mašta radi 100 na sat! Super, super!! p.s nemoj mi zamjerit ako ukrademkoju ideju ![]() |
|
![]() |
|
Drage moje vrtlarice Bako i Triša najprije jedna velika
![]() Baka nisam koliko se sjećam nikada lijepo crtala,mislim na olovku,tuš....Ali temperama sam volila mackati i bilo je to dosta dobro.Sad isto tako mackam i packam i beskrajno uživam.
A svi lijepi komentari na moj rad su dodatni bonus i motiviraju me za sljedeće radove
Zato još jednom svima koji posjećujete moju galeriju velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Mare reci jesi li ti i lijepo crtala?
![]() Jer se u tvojim predmetima naprosto vidi umjetnička žica i puno ukusa.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mare škatulica je prekrasna, e baš mi je drago da si tu, sad imamo pravog instruktora.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anči i Rosa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8283848586 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |