natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znate da sam ovih dana započela sa pripremama za božićni sajam u svojoj školici i da smo prvo radili svijećnjake... nekoliko sam ih napravila ija...
bit će to moj doprinos sinoć sam mozgala kako da te svijećnjake malo dekoriram i da to nekako spakiramo, pa da zaista imamo onako, "herclih" proizvodić dok sam smišljala nešto jednostavno,da to mogu i djeca zapakirati (radila sam na nekom obliku kutijice), malo sam se zaigrala i mašto dala volje... pa načinila kutijce... sve je od papira... nešto tvrđeg od hamer papira... na ovoj za kuglicu sam se baš onako, zaigrala, pa sam na nju stavila salvetu kao što je motiv na kuglici... a dio koji je ostao onako neravan od ljepljenja salvete, sakrila sam pod trakicama papira... inače... papir kao medij za rad, jako volim... osimd as mase,on mi je omiljena zanimacija... od njega se stvarno stvašta može raditi, dekorirati... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...puno si toga napravila dok me nije bilo draga Nataša, i to sve redom tako lijepo da ne znam kaj mi je bolje i ljepše....privjesak-ogrlica iz dasa je predobar, stvarno izgleda ko da je od prave keramike, fenomenalnog je oblika, a trik sa čipkom daje mu ono nešto, naravno uz doradu tvojih zlatnih ruku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Svijećnjaci su jako lijepi i baš blagdanskog štiha i boja!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
svijecnjaci su me ostavili bez rijeci,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Moje mishljenje vec znash, da se ne ponavljam...
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Sviječnjaci du fantastični!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Jedan
![]() A drugi
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Potpisujem More, sve ti je predobro, a das masa, nemam riječi!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ajmo po redu.... tacne... rađene na brzinu il ne, prekrasne su. da ja dobijem tako nešto bila bih presretna. crveni set... baš i ne obožavam crvenu boju, al ovo me definitivno oduševilo. ta kombinacija crvene boje i suncokreta. a svijećnjaci od das mase... mogu samo reć: kraljica das mase!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
potpisujem dorinu i sve cure koje hvale ove prelijepe svjećnjake....
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
super svijećnjaci....krasni
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Krasni svjećnjaci...
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ovi svijećnjaci su ti savršeni!!!!
Oduševila sam se!!!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Prelijepi su...preslatki...
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ov je malo off topic, ali kako nemam drugu galeriju i kako sam sve od das mase stavljala u ovu, tako ću i ove radove, pa neka mi malo moderatori progledaju kroz prste...
evo i mene sa malim doprinosom na božićnu temu... svijećnjaci od das mase ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Aaaa, krasan je komplet! Prelijepo izgleda!
![]() |
|
![]() |
|
drage moje, svima redom vam šaljem jedan veliki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
uživo je ovo tamno crvena boja, ne ono baš bordo crvena, ali malo svjetlija... onako, prava božićna...ak me razmeš što sam naposlijetku željela reći.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
u pitanju je salveta... i da, koristila sam zlatnu kontur pastu... |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |