Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 14:19

Jes vidla Anđelka!! Čudo,čudo!!!LOLLOLLOL

Ali hvala ti i tebi valisa

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 14:14
prekrasno Smile
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 13:43
Ko bi reko da obična boca od mineralne može dobiti potpuno novi make over, od oblika do boje, uzorka.....smile96. Odlična preobrazba. Super!
ANĐELKA
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 13:25
Hvala Rosa smile78a to sve sam  napisala zato da ne budu samo slike u galeriji.da bude malo zanimljivije Wink
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 13:13
malo sam se nasmijala ovoj priči,al bca je savrsena!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 13:07
Sad jedna kratka priča stara dva dana.
Dakle prije dva dana u punom "stvaralačkom zanosu" ali ograničena činjenicom da se međufaze moraju sušiti,skuham si kavu.Zvono na vratima,došao susjed i treba pilu.Naravno da ja kao svaka normalna žemska imam sav potreban alat za obavljanje muških poslova. Ponudim ga kavu,on bi radije rakiju,domaću ako imam.Samo domaću i imam.I donesen ja i stavim na stol OVO

O užasa,o sramote!! Kraj tolikih boca,boja, salveta meni rakija stoji u ovom.Naravno odmah dohvatim prvu slobodnu bocu i malo poradim na njoj.
Rakija je već uredno pretočena i dobro zatvorena u novoj boci

A večeras sljedi nova priča i jedan gotovo totalni make over
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Listopad 2009 u 12:54
lula smile78hvala
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 21:22
Ajme Mare ...kako je dobar....pardon kako su dobri... stvarno draga kako si to lijepo zamislila i realizirala.Smile
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 11:38
...ma nema šanse da te zaboravim isto k'o i ostale drage i talentirane curke s ovog foruma, samo su me obveze oko Pule malo preokupirale, put i sve ostalo...no, opet sam u sedlu i dijelim s vama dobro i zlo...

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 20:04
eto tebe i do mene,a ja se već uplašila da si me zaboravila smile43
uvijek je lijepo pročitati tvoje pohvale začinjene s vrlo zgodnom smajlićima.
hvala primaverasmile219
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 19:49
....draga Mare evo me nakon lutanja i izlaganja, konačno i u tvojoj galeriji...kad tamo, prava eksplozija radova Wooow!!...posebno mi je dobar onaj slonek na okrugloj kutiji, stvarno si ga posebno napravila, ali što reći za ove divne rokovnike i upotrebu čipke smile39...doslovce padam u nesvijest koliko je to dobar efekt i dobro kaže Izzy, super mi je vidjeti kako više ruku radi istom tehnikom a ispadnu potpuno različite rukotvorine, sve redom jedna ljepša od druge....oduševljavaš me svojim istančanim smislom za boje i visokom estetikom....bravo majstoricePalac%20gore Palac%20gore
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 19:30
Hvala vam  Kaća i Izzy smile79,idem se i dalje igrati ...
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 19:01
Sjajni rokovnici! Super mi je kad više ljudi radi sličnu stvar, tj. predmet - do izražaja dođu ideje i individualni stilovi, a tvoj mi se jako sviđa! smile71
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 18:21
mare genijalno ti je ovo sa cipkom,prekrasno si srihtala rokovnike,odusevilo mewink%20-%20wnk%20-%20funsmile141
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2009 u 00:30
lilian smile79
Nije tajna kako se radi al mi je sada kasno,napisat ću sutra a do tada pogledaj malo temu Ukrašavanje čipkom-mislim da je u UputamaSmile
Na vrh
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 23:15

Eeeeeee  smile211
Dugo nisam detaljno pregledavala galerije, malo sam bila u guzhvi..ali kad sam videla ovo uhhhhhhhhhhhhhhhh znachi vrh!!!
Jako jako jako mi se svidja!!!
Jel tajna kako se radi sa tom chipkom ili mozhesh malkice da mi pojasnish?
U svakom sluchaju svaka ti chast na ovome! Obara me! smile71
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 22:19
Prekrasno! smile71
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 18:50
Jako lijepi rokovnici... dodje mi da i ja probam Smile
A i kutija izgleda odlicno, ne vidim nista od onoga sto si napisala.
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 17:27
 You%20Are%20The%20Woman Prekrasni rokovnici, posebno ovaj sa čipkom. Thumbs%20Up

ANĐELKA
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2009 u 15:03
mare radovi su ti super naročito mi se sviđa rokovnika i kutija sa ružama.Predivno  Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8182838485 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,531 sekundi.