Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 137> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Prkosi baš prkose.....
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Male korekcije na tvojoj slici ...
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Slika je mutna, ali vidi se da je crveno, dakle uspješno stavljena, slijedeća će biti bolja, niš ne brini.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
upozorenje je u redu;imala sam problema s tehničkim pomagalima,već bi bilo novih slika,cve ove dne sam fotografirala i jako mi je žao što još ne mogu postavit slike
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Samo da upozorim i podsjetim članove da u kategoriji moj vrt u slikama, vlasnik teme predstavlja svoj vrt sa slikama… Tako da treba izbjegavati preveliki razgovor i rasprave nevezane za to, a više uživati u slikama i djelima autora. Ovo je mali savjet zbog preučestalog razgovora o svemu i svačemu u kategoriji. |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Čempresi. Koliko znam u Rijeci osim vlasnika zemljišta i naravno stabala, moralo se od neke gradske službe dobiti dozvola za sječu stabala. Nekad. Ne znam kako je sad ali ako imaš živaca raspitaj se kod vas. Toliko da zabiberiš susjedima i NJEMU, ako su počinili stablocid a trebali prije dozvolu! Torta izgleda sjajno, ovak ujutro još bez doručka za past u nesvjest.
![]() Oni lampioni su jako zgodni... i veliš sami ti izrasli! Kod mene neće ni slučajno samo izrasti nikakvo cvijeće.
![]() Iako nisam iz Zg ipak.... za kavicu treba čitati redovito Okupljanje... vrijedi i za naše Riječanke.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e ljudi hvala vam na komentarima, al zbilja nisam bila u formi već skoro mjesec dana za fizički rad a i druge misli me more, krenem nešto radit, bi-ne bi
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
....udaje se mlada djevojčica
Udaje se i to nije šala udaje se za mladog bećara |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
sijem žito, raste grahorica
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej nisam došla gledati ni tebe ni tvoje cvijeće, samo na komadić torte.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Torta je slasna, ali cvijeće uvijek nama slađe
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Kaj sad ovo znači -nismo ti rekle ? Pa kaj ti uopće treba govoriti?
Trebala si se samo nacrtati, ali ti se sigurno nije dalo podijeliti tortu sa nama jer bi tebi malnje ostalo kad bi mi svi navalili .
![]() A stvarno si mogla doći, nije Kutina na kraju svijeta Marek.
|
|
![]() |
|
Ha-ha Mari ja došla gledati cvijeće, a ono MARI - zašto 5510
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
povodom inata što mi niste ništa rekle za Zg.kavu, možda su se neke uplašile da ću im pojesti sve kolače, kad su vidjele kolika sam
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Impresivno Mari! A kojim povodom?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 129130131132133 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |