Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 48> |
Korisnik | |
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ana_s dobila sam salvetice hvala
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ana , stigle salvetice...puno hvala na "višku" ( obradovale su me )
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Cure kojima sam obećala šaljem danas.
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Ana s, Mare nostrum, SEnći salvetice su stigle hvala vam prekrasne su.
|
|
![]() |
|
bubi12 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 112 |
Jelika salvete su stigle hvala
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
IHR salvete u superkonzumima koštaju 14,99kn
|
|
![]() |
|
Rose nema više grožđa, imala sam samo 1 i podijelila na 1/2. Sorry
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ana s jel mogu ove 2 sa dječijim motivima? dorina moze li ova sa grožđem?
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
sve ok,ja sam postove ovde premjestila
|
|
![]() |
|
modelatori ja se isprićavam skroz sam krivu stranicu otvorila i komentirala pa Vas molim da ova pitanja izbrišete. Ubuduće ću bolje gledati stranice
|
|
![]() |
|
A sad sam vidjela da i ti u svojoj galeriji imaš ihr salvete (božićna zvijezda....)
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IHR je njemačka firma za proizvodnju papirne galanerije između ostalog i salveta i papirnatih maramica (ko Paloma ili Violeta...) Njihovi su motivi prekrasni i različiti, ima ih Konzum, a pap,maramice drže u Kozmu i ....
|
|
![]() |
|
ana_s ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 05 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 95 |
a kakve su vam to IHR maramice..
![]() |
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Ana S i Senci stigle su salvete, prekrasne su. Hvala vam puno!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ana s stigle su salveta,predivne su.Hvala
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
kami... drago mi je da ti se sviđaju
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
ja ih iz tog razloga ne kupujem baš :P
npr. jurišićeva 19-20kn paket... cvjetni 20-25kn paket |
|
![]() |
|
neka mi netko napiše kolika je cijena u trgovini kad kupujete salvete IHR, jer kako gdje dođem sve neke cijene nenormalne
|
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Mare i Kami paketic vam stize!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |