Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 48> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Malo sam bila zaboravna pa su zato 2 koverte. Ali dragomi je da su stigle.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Dorina... stigle salvetice - i prva i druga koverta, hvala na trudu!!!
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Linaa jučer navečer sam ti poslala salvete, javi mi kad stignu!
|
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Dorina i Senci danas sam poslala salvete!
Kami tvoje su stigle! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Jelika ja ti danas poslala zaboravljene tulipane
![]() |
|
![]() |
|
Trebala bi salvete s motivima nekih torta, kolača ili nekog drugog jela i salvete s motivom žute buče, bundeve.... pa molim ako neko ima da mi javi, puno hvala!!! E da ... i s motivom jagode.
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Linaaaa ja bih ovu
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
hvala svima sto ce te mi poslati salvete ja cu vama tek u pon jel moram slozit kome koja ide, a molim na pp slati ko koju zeli jel ne gledam svaki dan forum samo poruke, jel cu zaboraviti nekoga, hvala svima
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
Linaaa salvete su poslane!
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
I još nešto....ako neko ima narančaste ruže
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Božica i Anči poslala sam vam salvete
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
Linaa jel može meni br.4 (ona lila) i ona sa tulipanima???
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@ancii&Maya08, ivona777, Tatjana43 i senći, danas su vam kuvertice poslane pa please javite kad stignu (nadam se svima ovaj tjedan)...
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja sam u ovomu novi novi clan, nesto imam sa onim pjevasjucim snjegovicima sto je stavila Mava pod broj 15 imam ih 4 komada , ali ja kao pocetnik morat cu nekoga zamoliti iz Zagreba da mi pomogne, vidjela sam da se koristi i drvofiks, pa fasadne boje,ali mise to toliko zmesalo da vise ne znam ni sama , a jos nesto ima zenskica koja mi je pokazala osnov po 1 kunu prodaje,ima ih ja mislim preko 5oo komada i svih vrsta.
![]() |
|
![]() |
|
ancii ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 76 |
Kami i drugi put.
Podmetači su dosta stari ali su super i da puno su čvršći od pluta. |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@ancii i frida: kuvertice stigle... svakoj duple zahvale jer ste mi poslale dvostruko od traženih motiva
![]() ![]() (ancii, karlooo-vacko ![]() |
|
![]() |
|
Jelika i Ancii danas sam poslala salvete. Sorry
![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
uslikaj ih digitalnim fotićem...zatim sliku prebaci na photobucket i odande link stavi ovdje...zadnji link koji je ponuđen ispod slike na photobucketu...
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
HM NE ZNAM OBJAVITI SLIKE SALVETA NA FORUMU HELP
|
|
![]() |
|
Nema više 1. , 2. , 3.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |