Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta - komentari
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta - komentari

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 09:43
Malo sam bila zaboravna pa su zato 2 koverte. Ali dragomi je da su stigle. 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 509
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Listopad 2009 u 04:47
Dorina... stigle salvetice - i prva i druga koverta, hvala na trudu!!!
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 07:10
Linaa jučer navečer sam ti poslala salvete, javi mi kad stignu!
Na vrh
ancii View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ancii Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 14:04
Dorina i Senci danas sam poslala salvete!
Kami tvoje su stigle!Smile Hvala ti od Maje i mene.smile79
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 09:29
Jelika ja ti danas poslala zaboravljene tulipane Embarrassed 
Na vrh
jelika View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jelika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 07:17
Trebala bi salvete s motivima nekih torta, kolača ili nekog drugog jela i salvete s motivom žute buče, bundeve.... pa molim ako neko ima da mi javi, puno hvala!!!  E da ... i s motivom jagode.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 00:20
Linaaaa  ja bih ovu

Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 20:15
hvala svima sto ce te mi poslati salvete ja cu vama tek u pon jel moram slozit kome koja ide, a molim na pp slati ko koju zeli jel ne gledam svaki dan forum samo poruke, jel cu zaboraviti nekoga, hvala svima
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 13:55
Linaaa salvete su poslane!
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 12:05
I još nešto....ako neko ima narančaste ruže smile143smile143
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 11:40
Božica i Anči poslala sam vam salvete
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Listopad 2009 u 08:14
Linaa jel može meni br.4 (ona lila) i ona sa tulipanima???
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 22:43
@ancii&Maya08, ivona777, Tatjana43 i senći, danas su vam kuvertice poslane pa please javite kad stignu (nadam se svima ovaj tjedan)...
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 15:41
Ja sam u ovomu novi novi clan, nesto imam sa onim pjevasjucim snjegovicima sto je stavila Mava pod broj 15 imam ih 4 komada , ali ja kao pocetnik morat cu nekoga zamoliti iz Zagreba da mi pomogne, vidjela sam da se koristi i drvofiks, pa fasadne boje,ali mise to toliko zmesalo da vise ne znam ni sama , a jos nesto ima zenskica koja mi je pokazala osnov po 1 kunu prodaje,ima ih ja mislim preko 5oo komada i svih vrsta.
Na vrh
ancii View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 76
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ancii Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 13:20
Kami i drugi put.
Podmetači su dosta stari ali su super i da puno su čvršći od pluta.
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 13:06
@ancii i frida: kuvertice stigle... svakoj duple zahvale jer ste mi poslale dvostruko od traženih motiva smile79smile79
(ancii, karlooo-vacko smile124 je mrak, nisam znala da su tak čvrsti, čak i bolje od pluta, nažicat ću ja toga od nekog ugostitelja ili probat naći svoje doma)
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 12:25
Jelika i Ancii danas sam poslala salvete. Sorry Embarrassed kaj kasnim.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 01:59
 uslikaj ih digitalnim fotićem...zatim sliku prebaci na photobucket i odande link stavi ovdje...zadnji link koji je ponuđen ispod slike na photobucketu...
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Listopad 2009 u 00:16
HM NE ZNAM OBJAVITI SLIKE SALVETA NA FORUMU HELP
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Listopad 2009 u 23:46
 Nema više 1. , 2. , 3. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4041424344 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.