Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Balkonsko cvijeće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pelargonije zimi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pelargonije zimi

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Listopad 2009 u 13:24
ja sam sebi baš ove jeseni upelcala mlade tako da mi na proljće imaju rano cvijet...stavila sam ih u podrum kod prozora čini mi se da im je ondje prilično dobro čak i cvjetaju.....   
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
majimaji View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 18
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majimaji Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 21:39
Hvala ti puno, tako ću napraviti, Smile i čekati proljećeBig%20smile
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 21:32
Stavi,bitno da svjetla imaju i da im nije prevruće(što u stambenom djelu obično bude)a ni prehladno.Normalno ih zaljevaj,kad se zemlja prosuši
Na vrh
majimaji View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majimaji Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 21:23

Budem, ne brini, ma tamo sam svega vidjela što dosad nisam, svakako ću ponovo tamo i na te male otoke, tamo se krije pravo bogatstvo cvijeća... Budem poslikala u proljeće... Znači, da i ove mladice stavim u potkrovlje. Nikada nije ispod 10 stupnjeva, i ima puno svjetla?????

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 21:17
E tako nešto nisam,ni na slici,nigdje vidjela.Ako je igdje vidiš javi mi i ja bi toBig%20smile
Na vrh
majimaji View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majimaji Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 21:11
Kad sam ovo ljeto bila na Prviću, vidjela sam jednu bijelo-plavu i žena mi je obećala dati mladicu, ali kad sam se vratila nije je bilo, netko je valjda iščupao... Takvu još nigdje nisam vidjela. Kaže da su njima pomorci sa otoka donosili cvijeće sa svih strana svijeta... Sredina žarko plava, pa okolo bijelo i onda rubovi opet plavi...
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 21:05
Majimaji,za pelargonije je bolje da su na malo nižim temperaturama,preko zime,recimo oko 10-15stupnjeva.Meni najbolje budu one koje u garaži držim.Znači nije toplo ko u kući a najbitnije je da se ne smrzava,nikada nije oko 0 i niže ,a i svjetla imaju.Tako ne rastu prebrzo,na toplom se naglo izduže.Svjetla im treba više nego topline,drži ih negdje na prozoru.Onda dobiju lijepu zelenu boju,inače budu blijede i večinom se sprže kad ih van izneseš na proljeće.
Kakve su to šarene?
Na vrh
majimaji View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje majimaji Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Listopad 2009 u 17:23
Dragi moji, pelargonije su mi najdraži cvijet, pa sam uzela reznice i usadila ih za proljeće i puno toga se primilo. Negdje sam pročitala da te mlade trebaju biti na sobnoj temperaturi, ali se meni čini da im je tu prevruće. Mogu li ih staviti u potkrovlje?
I gdje mogu kupiti one lijepe dvobojne, šarene?
Ove godine sam prvi puta sama počela uzgajati cvijeće i zaista imam veliku želju puno naučiti Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.