Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 48> |
Korisnik | |
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
linaaa... salvetice stigle, hvala na višku
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
i meni su danas stigle...hvala ti linaa..
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
cure molim vas javite kad stignu salvete,jucer su poslane.
rose: nadam se da sam ti sve ok poslala, da ti se sviđaju ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
linaaa stigle su salvete,hvala ti puno!
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Linaa poslala sam danas salvetice
Ancii hvala stigle su tvoje. ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Frida, stigla salvetica. prekrasna je, Hvala!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Linaa, danas su ti otišle salvete!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Kami, Bubi sorry, sa zakašnjenjem ali s dobrom voljom tek am vam danas uspjela poslati salvetice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
tnx curke, ja sam isto poslala vama
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@Linaaa poslala sam ti danas ujutro kuverticu, otišla je na dalek put
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Linaa poslala sam ti danas salvete |
|
![]() |
|
Maya08 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 155 |
Linaa, sutra šaljem salvetice, bila sam malo u gužvi pa nisam stigla, ali nisam te zaboravila
|
|
![]() |
|
drage moje: frida, rose, jelika, dorina, maya08, anđelka, zrinka, kami i mare-nostrum spakirala salvetice sutra šaljem, pa se nadam da će sretno stići i da su to te koje ste trazile,
pozdravček ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
draga salji adresu na pp
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
posalji mi svoje podatke na pp
|
|
![]() |
|
Curke, hitno tražim salvete sa božićnim motivim, pa ako neko možda ima viška
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
kami, veliko hvala za salvete!!
|
|
![]() |
|
nema frke ljudi kad stignete poslat, hvala rose,jelika i frida na salvetama oduševile ste me puno hvala.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ok Kami javim kad stignu,hvala
Anči nadam se da ćeš uživati raditi s tim ružama,meni su jako drage
Linaaa danas zaista nisam stigla ali poslat ću u ponedjeljak
Božice da li si ovaj put dobila salvete?
Nadam se da nisam nikoga zaboravila........
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
@mare-nostrum: danas poslana kuverta pa javi kad stigne
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |