natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 109> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne znam šta bi rekla a da vreć nije rečeno.Potpisujem sve što su curke rekle i dodajem- sve tvoje pločice su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Slažem se sa curama,stvarno prekrasno!
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Fakat Nato nadmašila si samu sebe...ova je stvarno najposebnija do sada...prekrasna ideja i još bolja izvedba. Svaka čast....
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
prelijepe pločice
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Sve su cure rekle, divne pločice.
Kako si radila onaj mozaik efekt? Odličan je i daje baš nešto posebno pločici.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Oho! Ovo sam preskočila. Prekrasno! I mene zanima kako si radila onaj mozaik efekt! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kod mene i dalje u revijalnom tonu nastavljams a pločicama... slijedi jedna doslovce, jednostavna, onako, samo iskombinirana sa drugom da se popuni gornji dio, naglašena kuglica 3D-om (koji se btw. još suši) malo naglašena krila nadđela i zvjezdice. kolegici se motiv svidio i ona je poželjela baš takvu,kaže bez puno kerefeka... jednostavnu i običnu...
pa, ok... eto, jedna obična i jednostavna... ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
chiarita2 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
predivna je pločica i ja imam takvu salvetu i iskoristila sam je na sličan način....
|
|
postala sam bogata 20.07.2007.g., a sad bi htjela biti još bogatija....
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kerefeke ili ne (taj izraz nisam cula od djetinjstva, upotrebljavao ga je moj djed - hvala ti sto si me podsjetila na njega, mislim izraz)... ali moja reakcija je i dalje
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
kako bi mare-nostrum rekla, baš je JEDNOSTAVNA, piece of cake
![]() ovaj anđelak naslonjen na kuglicu ima u sebi i božićnu radost i blagdanski mir nato, i dalje održavaš moj prijašnji komentar ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Puno puta je manje više,kao kod tvoje pločice jednostavno i lijepo
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Krasna ploča!
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Da utvrdim već rečeno--jednostavno!!!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ima li kraja tvojoj mašti?
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Jednostavno i prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Jednostavno i jako lijepo.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i nešto slično, ali ipak drugačije...
![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
zanimljivo i lijepo..jesi mrežu iscrtala ili si motiv izrezala pa lijepila komad po komad
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |