moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 150> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Helenij je poseban, ali je jako ineresantnao ona pelargonija što ima šatirano lišće, o ružama ne treba ni govoriti
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ozbiljno ti velim, svjetloljubičastu....spavaću....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasne su ti maćuhice i ruže i sve ostalo, ali najljepša ti je šarenolisna pelargonija i lila lantana
![]() Moramo se malo šaliti. Je li ti cvjetala pelargonija? |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
je Otok,napravila je cvijet ali ka je bilo zahladilo onih par dana posušil se.Ali zato ona buja a šala nije nikog ubila, dapače
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
kaj moram vikati "i ja, i ja.....?????????? I moja soba je boje lavande da budemo u cvjetnom tonu
![]() |
|
![]() |
|
Lantana hvala
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hanočka kod tebe kao da je proljeće, sve u cvatu i prekrasno
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
sve ti je super ali plumbago
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hana veliš da još nemaš što (ili više nemaš?) pokazati a onda nas preplaviš s krasnim slikama.
Neću nabrajati poimence ali sve je predivno. Sviđa mi se ono s maćuhicama... Imaš dobru kralježnicu kad ih možeš toliko saditi tako nisko!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smrcko,Nata07- hvala cure puno!
|
|
![]() |
|
Baka draga kak god bila dobra kralježnica bunila se dva dana ali nema veze sad sam zadovoljna. Inače ih je 80 komada i to poklon od nasljednika.Veli da ne kukam stalno kak nemam kaj posaditi na zimu- ljubi ga majka
|
|
![]() |
|
samo da se pohvalim i zahvalim Flaviji na velikoj dobroti i nesebičnosti. Zbog nje i ja imam ruže "Topalovićke" iste kao i ona
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Bromi
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Važno da si se ti nama Hanić malo vratila "u formu"...znaš, pusto je kad te dugo nema...
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
"Blue Magenta",penjačica jel je imaš negdje na slici voljela bih je vidjet
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala draga lijepa je ali ni ova nije pretamna
![]() |
|
![]() |
|
ima negdje na temi slika ali stvarno ne znam di
|
|
![]() |
|
![]() evo Blue Magenta - stvarno je takva boja,nije tamnija
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6869707172 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |