moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 150> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ocaravajuca ruza
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
joj fala curke!
Stefkaja asparagus je izgubil iglice ali je inače lijepo zelen Nicll=) može ljeti kad ima više posla? ![]() Sara hvala ti najljepša Fuksija adeniumi su dobro a mutabilis nije izgubio lišće,na verandi je di mu nije pretoplo Baka - hvala ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prekrasna boja ali i cvijet s "tisuću" latica!
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Prekrasno, Hana!
Kako su ti adeniumi i hibiscus mutabilis? Ja moj hibiscus mutabilis drzim u sobi i svi listovi su mu opali, da li je i kod tebe tako? |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Hana, svaka čast, nevjerojatan primjerak, nevjerojatne boje.
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Zaboravih priupitati..kako se drži asparagus??
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Baš je lijepa, posebne boje..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala hana lijepa je
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Rose!
Flavija ak se ne primi znam ja di ima,bez brige
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
I kaj bumo sad rekli da ovo nije tamno? Pa tamna je cure....najtamnija od ljubičastih koju sam ja vidjela...čak i dosta tamno...krasna, fina...jedina joj je mana što cvate jednokratno! ...bromi..znaš, moja je kod Hane već zapelcana...valjda bu se primila, drži fige!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivna je
![]() |
|
![]() |
|
![]() evo Blue Magenta - stvarno je takva boja,nije tamnija
|
|
![]() |
|
ima negdje na temi slika ali stvarno ne znam di
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
hvala draga lijepa je ali ni ova nije pretamna
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
"Blue Magenta",penjačica jel je imaš negdje na slici voljela bih je vidjet
|
|
![]() |
|
Važno da si se ti nama Hanić malo vratila "u formu"...znaš, pusto je kad te dugo nema...
![]() |
|
![]() |
|
hvala Bromi
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7879808182 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |