Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 48> |
Korisnik | |
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pozdrav svima....
![]() jos uvijek se ne bavim salvetinom tehnikom...ali zato skupljam salvete.. pa ako tko ima viska i voljan mi je poslati , tu sam ![]() imam i ja nesto salvetica za ponuditi , pa cu ih pokusati postaviti u toku dana.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
zrinka i file dobila sam salvete, super su, hvala vam!!!
Niki1984 pošalji mi adresu na pp imam nešto duplića
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
niki posalji mi svoje podatke a pp
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kami, stigle su salvetice, hvala! (i na dodatku naravno)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
file, hvala ti na salveticama!
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga shasha, bilježim se za svaku po 1 kom
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ja jos nemam salveta jer sam tek pocela sa ovom tehnikom, osim sta mi je mane-nostrum poslala...ako tko ima sta viska ili duplice za prodati nek mi se javi...ja cu cim skupim sta duplo rado podijeliti
![]() |
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
Niki 1984 poslala sam ti salvete, javi kad stignu
Maslačak... pošalji mi adresu na pp!!!
|
|
![]() |
|
niki 1984 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 13 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 18 |
super, hvala...
![]() |
|
![]() |
|
maslačak... šaljem ti u pon... mislim da moraš izbrisati poruke jer ti je sandučić pun
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
nije pun al evo pobrisat cu...
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
maslacak posalji adresu na pp
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve salvete su spakirane i u jutro ih šaljem(osim nekima kojima osobno donosim
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ajoj cure
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
tatjana salvetice stigle, hvala ti
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
zrinka stigle su salvete,hvala ti puno!
![]() |
|
![]() |
|
i drugi put Nata!
![]() |
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
file i maya08 hvala za salvetice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file stigle su salvete,hvala ti puno!
|
|
![]() |
|
shasha stigle salvetice,hvala puno
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |