Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:08
Pa baš mi je drago da i ja tebi mogu nešto posaditi. To je Lantanina, dakle odvojiti ću mali pelcerić, a do druge jeseni će narasti veliki.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 20:04
da znaš nemam i ni ovu pacifičku krizantemu
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 12:55
Ljepotic<e moje hvala vam, srećom pa je malo prostora, jer imam u vikendici i previše, pa tko bi to sve stigao.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 22:10
kao što Štefica kaže kud god se okreneš ima cvijeća a to kod tebe volim sve skučeno i sve lijepo sređeno
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 17:49
Baš mi se to sviđa ,kud god pogledaš sve puno cvijeća,i vani i u kući.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 17:30
Triša, dvorište ti prekrasno izgleda, tako volim, nema odustajanja ni u jesen, ni u zimu, uvijek se nešto dešava, uvijek nešto cvate
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 17:16
Cure hvala vam, ma ovo su vjerojatno zadnje slikice da još nešto cvjeta, iako kod nas znaju neveni, ruže tratinčice (još ih nemam) cvjetati cjelu zimu.
RIJEKA

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 17:01
lijepo i još uvijek rascvijetano, a izbor biljaka kao u botaničkom vrtu

još malo žutog 
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 16:47

Triša, prekrasno ti je dvorište....jako lijepih biljaka imaš i krasno je vidjeti toliko cvjetića sredinom studenoga u tvom vrtu! Žuta ruža je fenomenalna, ali što ti je bugica još uvijek lijepa!!! smile94

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 16:46
Ma eto sve si sad pokazala -a poslije nema šta. Ma kod tebe je uvijek prekrasno bez obzira što je jesen, Vidi bugice kakva je a moja sine ćelava samo tako. samo stabalce ostalo . I šta sad kameni cvijet može u ledeno gdje sad svoje da sklonimsmile65
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 15:52
Tmurno vrijeme nije me spriječilo da vam pokažem kako već pomalo otužno izgleda moje dvorište na današnji dan.
Ipak nekoliko cvjetova i pupoljaka moje najdraže žute ruže prkose jeseni

Veseleme i neveni koji me neće razočarati čitave zime, uvijek ću moći ubrati poneki cvjetak za vazu na stolu

Ceratostigma plumbaginoides promijenila je boju u crvenu-pravu jesenju

U zaštićenom kutu dvorišta zgurali su se jasmin, palma datula i bugenvilija još uvijek u cvatu.

Najbujnija je ipak felicija, a iznad nje se nadvio valjda posljednji cvijet brugmansije

Lantanina pacifička krizantema rasprostranila se po riječkim forumskim vrtovima- naravno i u mome zauzima važno mjesto

dekospermumi imaju po jedan cvjetak

Kotola je lijepa i kad ne cvjeta

Senecio cineraria baš se oporavio od drastičnog orezivanja

Azaleju čuva zeleno bijeli bršljan

Graptopetalum ostaje vani - kaže Lora bez problema preživi zimu.

Gazanije, a u sredini lavanda

Improviziran staklenik od siporeksa, na dnu je stiropor, a gore termopan staklo - hvala Hoya.

Znate kocicko je dvorište kad gotovo cjelo mogu obuhvatit jednim pogledom

Još jednom slikano s vrata dvorišta

Na balkonu se smjestilo ovo

I na kraju doma sam, stojim kraj šparheta i gledam van

RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 19:46
I hoću da znaš samo ovi picmoljci su već veliki porastli tako da ne znam da li ćeš šta dobiti smile155
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 19:45
Drage moje, kaktusi su svi pred staklom - dobro većina - i u toplome i izgleda da su odlučili cvjetati, što me jako raduje.

Lora, lora, samo nam još Bauhaus treba, ali... i ja jedva čekam.
RIJEKA

Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 19:08
Prekrasne biljke..ljubičice su jako lijepe, sviđa mi se boja
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 18:25
lijepo si se opet počastilaClapClapClap ja čekam slijedeću kavu u Bauhausu, samo ne znam kako ću pred MM

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 18:17
Pa dobro Triša, je li sada vrijeme za cvatnju kaktusa i sukulenata?
Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 18:06
Triša crasule i kaktusići su predivni,gdje ih držiš kad ti sada cvjetaju,moji su u dubokom snu!!??Thumbs%20Up
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:53
Vidim da triša ne miruje, kupuje se i to je dobro!
I moji Bešlićevci isto cvjetaju. Kupile smo istu crasule (i moja upravo sada cvjeta) i jako mi se sviđa njen cvijet!
Gardenija je super!
Od ona dva kaktusa što si nabavila onaj lijevi imam i ja(barem mi se čini). To je kakutsić koji mi je ove godine jako puno puta cvao! Barem jedno tri puta i svaku put po dva cvijeta! Boja cvijeta je žuta(moja omiljena)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:30
stvarno je novi cvjetni ljubimac divan ,i ja ti zelim da je na kraju moras smjestiti u vrt
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2009 u 17:28
Slažem se , samo moraš doći po njihsmile102
RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 133134135136137 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.