Zvrkov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 63> |
Korisnik | |
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moj cotinus je vec odavno izgubio crveno lisce. Drago mi je da uveseljavas svoje prijatelje sa filmovima iz engleskim vrtova ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
E, ovo je vrt po mome ukusu!!!
Zaista je jako, jako lijep. Očito nije slučajno tako ispao, jer se vidi da se već prije sadnje biljaka zna što se hoće postići i koje biljke treba upotrijebiti. Svaka čast na znanju i na trudu koji je uložen u taj vrt! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
zvrkica...ja jedva čekam kraj zime i proljeće i nove narudžbe da vidim čime ćeš nas uveseljavati cijelu iduću godinu
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Neke flmove vrijedi i reprizirati, jel da?
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ako ti nešto znači moja familija i ja iskreno suosjećamo s tobom i tvojom familijom, gledajući Dnevnik razgovarali smo o tebi zapravo željeli smo da vas nije pogodilo to nevrijeme. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Zvrkić nadam se da šteta neće biti velika
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zvrkiću moj, znaj da poslije kiše dolazi sunce........................ Vjerujem da će se vrijeme smiriti! |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Uf Zvrk...a šta možeš...protiv prirode ne možemo...treba se samo nadati da će se vrijeme smiriti i da će se voda brzo povući. Na kraju je ispalo super što nisi još posadila lukovice...bolje da ih kasnije posadiš nego da ti strunu od prevelike vlage!
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Zvrk, poslije uznemirujućih (meteoroloških) vijesti iz UK pitala sam se jeli i tebe zahvatilo. Samo da se ta vodurina povuče stigneš posaditi lukovice i u 12. mj.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
O Zvrk. Lišće kao kod mene.Počistila i opet nakon kiše isto. Ali ova voda kod tebe je užas! Nadamo se da će se brzo povući i da ćeš moći, kako kaže BB, saditi lukovice i opet nam na proljeće uljepašavti dane slikama! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Zvrk zao mi je:(,zelim ti da se voda sto prije povuce.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Nakon što si stavila onu lijepu sunčanu jesensku sliku danas vidim poplavu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Hvala svima na brizi
![]() Danas je padala kisa ujutro, pa onda sunce, pa kisa, sada je sunce a predvidaju jos puno kise Voda u jezeru se spustila ![]() Mahonia (predivnog mirisa)http://timmatcham.wordpress.com/2009/11/10/gardening-garden-design-great-plants-mahonia/ ![]() ![]() Persin + feverfew http://en.wikipedia.org/wiki/Feverfew ![]() + chilli iz staklenika ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivno, pogled na jezerce...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Baš mi je drago da se voda povukla
![]() Ove zadnje slike su prekrasne, sve okupano suncem ![]() |
|
![]() |
|
A sad opet lije ko iz kabla
![]() smrcko, ovdje se vrijeme mijenja tako brzo, oblaci dolslovno jure po nebu (a ima i puno vjetra i ovdje na Zemlji,lol). |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Prekrasna mahonija Zvrk! ..a ako još i miriši...to je super! Drago mi je da se voda povukla...a i sunčane fotke su odlične!
![]() |
|
![]() |
|
Srećom se voda povlači
|
|
![]() |
|
Dobila sam posiljku narucenih biljki (ostatak slijedi, sto sam jos narucila ne mogu se sjetiti
![]() Acer palmatum 3 Festuca 'Elijah Blue' 12 Echinacea purpurea Budem posadila u posude pa stavila u staklenik, vrt je toliko mokar da bi biljke dozivjele sok da ih posadim odmah u zemlju. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4041424344 63> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |