mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 100> |
Korisnik | |
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja i ja ....užas kakav napor...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
joj... ne znam sto mi se vise svidja pesek iili uradak?
hm... razmisli cu pa ti javim ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
lluvia |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
danas mi se čini kao pravi dan da vas upoznam s mojom "Škrinjicom uspomena.
A sve je počelo prije 2-3 tjedna u jednom trg.centru(da ne reklamiram).U kutu police bila je ona,jadna i ofucana.Čak me je i blagajnica sažaljivo pogledala....ali ja sam u njoj prepoznala onaj famozni faktor X.
Ovako je ona jadnica izgledala na početku priče....
Nakon dolaska kući "nježno" sam se obrušila na nju svim raspolživim alatima,klještima,noževima,skalpelom...kad sam ju ogolila sav višak koji su na dalekom istoku marljivo stavljali na nju sam bacila.Otprilike sve ovo
O izbijanju čudnih boja iz drveta i gletanju i šmirglanju namam slikovni zapis ali bilo je interesantno....I moj prvi susret s 2k
I napokon ono što jako volim-totalni make over.S moijim omiljenim žutim ružama i fragmentima pisma i adrese.Nisu pravi ali su simbolični...
S unutarnj strane poklopca naljepila sam ovu ružu....ona je prava,žuta i sprešana prije 18 godina
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Mare ostala sam bez teksta
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Drage moje sve vas volim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Pure magic
![]() Ti draga naša mare imaš čarobne ručice. ![]() |
|
![]() |
|
Nije pura nego ovca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
this is so good to be true,can't take my eyes of this amazing work!
![]() mare,mare,lipa mare sto mi uradi ovaj tvoj rad! |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Draga,draga Primavera sam pogled na tvoj post mi podiže raspoloženje u ovom tužnom i tmurnom danu.A tek tvoje riječi,hvala ti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
mare uzmi škrinjicu i odnesi je sad pokazati onoj blagajnici što te tako sažaljivo gledala. ima žena da padne na dupe kao što sam i ja kad sam vidjela konačni rezultat. famozno!
i molim detaljnije objašnjenje kakva je tvoja veza s Požegom. može i na pp.
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Mare, nemam riječi! Predobra je!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Do ovdje čujem da me netko spominje!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
a da znaš da si mi uljepšala večer |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Mare cure su već izrekle puno toga ja se mogu samo ponavljat zato potpisujem gore rečeno....ma što mi nisi malo bliže da malo kibiciram dok radiš.....
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |