Uređenje vrta u jesen |
Odgovori |
Korisnik | |
administrator
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Opcije poruke
Hvala(0)
Objavljeno: 11 Listopad 2009 u 21:56 |
Stigla nam je jesen i dobro zakucala na vrata.
Stoga je pravo vrijeme za jesensko sređivanje i uređivanje vrta.
Uklanjanje i spemanje ljetnih biljki i civjeća i sadnja novih - jesenskih biljaka.
Jeste li i vi poćeli sa sadnjom ili pak vec zavrsili sa sadnjom jesenskog cvijeća ili još uvijek se diviti ljetnicama.
|
|
Sponzorirani linkovi | |
gioiaa
Cvjetni guru Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Izgleda da svi vredno radimo,pa se nitko ne javlja.
Lukovice sam posadila,izvadila nekoliko starih ruza,presadila loniceru...i ako stignem posadila bi jos koji grmic. |
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
izgleda da, da!
ja koristim ovo lijepo vrijeme i one biljčice za koje sam mislila da će im na određenom mjestu u vrtu biti super (a nije) presađujem i rasađujem. Posadila par buxusa, perunika, a vađenje i presađivanje stare ruže me tek čeka - na njeno mjesto dolazi stablašica.....
Budući da se javna površina ne održava koja graniči sa parcelom (zarasla trava - skoro pa moje visine....) malo čupala i sređivala...tu posadila vrtni hibi, a i još toga planiramm............
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
Odgovori | |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |