Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 25> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Triša draga nije meni problem kupiti nego ja nemam vrt kao ti nego balkon pa se onda gužvam sa biljkama,vešom,igračkama,ali se ja ne dam!!!!!A što ću kad mi ruka sama bježi na cvijeće!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Niho moja ja sam danas malo pogledala i čini mi se da je upalilo ono kupanje sa bijelim uljem,no za svaki slučaj za par dana ponavljamo operaciju!!! ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja sad samo kontrolišem češće .bem ti životinje
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Evo bome i njega smo pronašli na prozoru,kao da je ljeto a ne zima,sve mi je to malo naopako niti jadne životinje niti biljke ne znaju koje je godišnje doba!!!
![]() |
|
![]() |
|
Dvije male lantanice dobro napreduju,samo ne znam koje su boje jer su došle sa kavice i još su to lantane iz sjemena!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
I ovaj sukulentić je narastao na očigled
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kod mene isto ima skakavaca i uopće mi se ne sviđaju, jedu mi lišće od ruža.
Sukulent je krasan, a lantane će sljedeće godine cvasti, kad su već ovolike. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Ovdje sam došla samo da se nadivim cvijeću i da se nasmijem ovoj baji
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nadam se Lantana da će cvjetati nikad ih do sad nisam imala a ne znam kako će se ponašati u pitaru na balkonu?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma predivne su . Bože kako je ovo vrijeme tmurno a tako nešto lipo melem za oči -predivne su boje-jako vesele
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako su ti krasne maćuhice.
Sredi tog skakavca, on ti je u stanju uništiti u jednom danu kućno bilje, izgrize sve lišće prije nego ga spaziš |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lika, vraćala sam se nekiliko strana unatrag da vidim što radiš. Lani je proljeće imala za mene najljepše surfinije. Tvoje su ove godine the best! A adam - tvoj je samo jedan u vazi i skoro je bujniji od moga. Super!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome sam i ja hodočastila par strana unatrag i nije mi žao
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Imaš sreću s lantanama, baš super ti se drže, ali naravno maćuhice su prave, pa još u mojim obožavanim bojama - super.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Krasno Lika, maćuhice su fenomenalne, lantane super napreduju, već vidim kako će lijepo cvast slijedeće sezone, a za twistera, da možda probaš promijeniti mjesto biljci, možda mu ne "paše" tu gdje je.....ili probaj malo porezat grane...možda potjera nove od "korijena"...
![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
maćuhice....
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lantanice s kavice prave su ljepotice. A još kad znamo da su iz sjemenkae - ma, čarobno!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Lantane su lijepe ,zelene i zdrave ,a još kad procvatu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |