mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 100> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iris,Anastazija,Monna;izzy,More drage djevojčice puno,puno vam hvala
![]() Izzy imam negdje jadan dobar grafit iz Sarajeva ali ga ne mogu naći sad.Uglavnom piše KINEZI MRŠ U JAPAN.Ne da te samo spominjemo mi i mislimo na tebe.Eto ja se čak sjetila po uzoru na tebe poslikati onu "divnu " škrinjicu
More ,ah ta ruža.....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jurica =) ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 76 |
Draga,draga Mare!!!Nikako da te negdje ulovim na forumu pa reko da pogledam što mi novog radiš....i ostanem bez teksta...Cijela moja familija ne može vjerovati da se to može napraviti.A za bilježnicu od srca hvala i za "djevojčicu"velika pusa!!!Jedva čekam da se opet vidimo.Imaš pozdrave od svih mojih,kažu da si umjetnica!!!!
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Cure su već sve rekle, ti si jednostavno čarobnica!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Elz a i Baka hvala vam,od vas dvije je uvijek lijepo dobiti palac gore
![]() ![]() Jurica ako me ne možeš naći pošalji pp ili sms.Tvoji kažu da sam umjetnica? nemoj da im umjetnica dođe tamo pa da ih sve postrojim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prava si umjetnica, prekrasna preobrazba kutije
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
E dok svi drugi spavaju...mi na forumu...bravo smrcko sto si sa mnom....i ja gledam kutiju...prekokrasna mi je... |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
tko to ima nešto protiv kineza,meni je ova kutija na početku bila odlična ( hihihihi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
I jutros sam opet došla diviti se tvojoj kutijici i prekrasssnnnnaaaa jjjeeeeee
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Mare, ovoj škrinjici udahnula si dušu i produžila život.............eto kako od ružnog pačeta nastaje labud.......savršeno.....
|
|
![]() |
|
Drage moje,neću vas nabrajati jer onda ispustim nekoga,nenamjerno naravno
Valisa tebi velika pusa i sorry
![]() Hvala vam svima,dajete mi volju i motiv za dalje
![]() |
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
ajme mare od rugla si napravila pravu ljepoticu!
![]() |
|
![]() |
|
tajčica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 385 |
svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare moj naklon,skrinjica je savrsenaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sasha,tajčica i kaća drage moje hvala,hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
predivna škrinjica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() |
|
![]() |
|
Prila i maslačak hvala
![]() Sinoć sam se malo igrala s sprejevima i malo promjenila vanjski izgled moje bilježnice s receptima.Non plus ultra, jing i jang
![]() Nije baš sa salvetama ali neka za sada bude u ovoj galeriji.Može?
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasno! Jel to rad sa čipkom?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Anđelka
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |