Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Saara - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Saara - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 56>
Korisnik
Poruka
Sasha View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 237
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Sasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 18:23

već sam jednom spomenula kako nisam baš preveliki ljubitelj božićnih i novogodišnjih motiva. ali saara ovi svjećnjaci na Tintiliniće, patuljke, djeda mrazove ili neznam kako su stvarno preeeslatiki!! smile167

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 19:30
 Ovi tanjuri i svjećnjaci su mi za čistu peticu, bravo Thumbs%20Up
Na vrh
piramidal View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 287
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramidal Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2009 u 22:03
Tanjuri su jako lijepi,ali svijećnajci su me posebno oduševili!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2009 u 11:20
 Love%20You ...svijećnjaci su posebni, naročito ovaj s patuljcima, odmah mi je zarobio srce...a tanjuri standardno elegantni i odlično prezentirani, naročito mi je  posebna bijelo-zlatna kombinacija...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2009 u 11:31
Saara nisam dugo bila kod tebe, ali sam zato sada uživala u tvojim novim radovima.
Šta da izdvojiim???
Ništa, jer svaki rad je lijep za sebe i poseban.
Malu prednost dajem ipak tanjurima, jer njima si otvorila jednu novu dimenziju božićnih tanjura.

smile141
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 900
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 23:15
Puno hvala tetice dajete zalet za dalje. A dalje i dalje Božić. Evo prvo dva balona na kojima su bila važna imena za naručiteljicu Jan i Vitar

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 23:17
Evo i ostalih

Toliko dok se ostali suše

Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 00:00
Puno su ljepši u prirodi.
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 01:42
Znam saara...ja veceras slikala moje bozicne uradke....punsmile141smile78o bolje mi izgledaju uzivo....sutra ih objavljujem...al tvoje kuglice su super i na slici...svaka cast idejama i izradi......
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 09:14
KUglice su pre pre krasne, prave male umjetničke minijature Clap
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 09:16
predivne su ti kuglice Clap nikad ih nisam radila a mislim i da mi ne bi uspjele....kad vidim kako uspiješ jedan motiv zalijepiti preko cijele salvete mogu se samo diviti
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 11:45
Kuglice su prekrasne! Užitak ih je gledati!
ANĐELKA
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 17:54
Divne kuglice! Zavidim ti jer meni ne idu baš te okrugle stvari... Ali ti to radiš majstorski! smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 20:04
smile141smile89predivne kuglice,jako mi se sviđajusmile94
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 20:43
Fenomnalne su! smile227
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
prila View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 551
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje prila Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Studeni 2009 u 22:57
smile227kuglice,crno-bijela je p r e d i v n a ! ! !
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 00:34
fantasticne kugle...ma nemam rijecismile93
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 01:17
...Big%20WOW koje prekrasne kuglice.... posebna mi je ona crvena što si konturom u zlatu doradila, c/b je fenomenalno dobra, a i sve ostale na koje si aplicirala salvete, naročito ona s crkvicom... Love%20You
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 08:37
Saara i menis u kuglice prekrasne ali najbolja mi je ona ( kao i primaveri) crvena sa zlatnim konturama.

I još nešto ću ti napisati i nadam se da se nećeš uvrijediti. Možda da ih drugi puta probaš uslikati na nečemu neutralnom recimo na bijeloj plahti, šta misliš kako bi onda došle do izražaja??? Bile bi za "antalogiju".

U svakom slučaju bravo za izradu i inspiraciju smile79
Na vrh
saara View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje saara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Studeni 2009 u 16:14
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuno hvala.
Ma što bi se uvrijedila. Slažem se, ali ja to slikavam kad sam potpuno iscrpljena, slomljena i obično pospana, smeta mi svijetlo uvijek, po danu mi je čudno, na što god naslonim ne sviđa mi se, okreće se....onda stavim eto samo da stavim. Divim se ja nekim fotografkinjama ovdje, ali eto ne znam i obično jedva čekam poć spavat. Hvala vam na svim pohvalama i savjetima
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3839404142 56>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.