Saara - radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 56> |
Korisnik | |
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
već sam jednom spomenula kako nisam baš preveliki ljubitelj božićnih i novogodišnjih motiva. ali saara ovi svjećnjaci na Tintiliniće, patuljke, djeda mrazove ili neznam kako su stvarno preeeslatiki!! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Ovi tanjuri i svjećnjaci su mi za čistu peticu, bravo
![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Tanjuri su jako lijepi,ali svijećnajci su me posebno oduševili!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Saara nisam dugo bila kod tebe, ali sam zato sada uživala u tvojim novim radovima.
Šta da izdvojiim???
Ništa, jer svaki rad je lijep za sebe i poseban.
Malu prednost dajem ipak tanjurima, jer njima si otvorila jednu novu dimenziju božićnih tanjura.
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Puno hvala tetice dajete zalet za dalje. A dalje i dalje Božić. Evo prvo dva balona na kojima su bila važna imena za naručiteljicu Jan i Vitar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Evo i ostalih
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Toliko dok se ostali suše |
|
![]() |
|
Puno su ljepši u prirodi.
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Znam saara...ja veceras slikala moje bozicne uradke....pun
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
KUglice su pre pre krasne, prave male umjetničke minijature
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
predivne su ti kuglice
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Kuglice su prekrasne! Užitak ih je gledati!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divne kuglice! Zavidim ti jer meni ne idu baš te okrugle stvari... Ali ti to radiš majstorski!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Fenomnalne su!
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticne kugle...ma nemam rijeci
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Saara i menis u kuglice prekrasne ali najbolja mi je ona ( kao i primaveri) crvena sa zlatnim konturama.
I još nešto ću ti napisati i nadam se da se nećeš uvrijediti. Možda da ih drugi puta probaš uslikati na nečemu neutralnom recimo na bijeloj plahti, šta misliš kako bi onda došle do izražaja??? Bile bi za "antalogiju".
U svakom slučaju bravo za izradu i inspiraciju
![]() |
|
![]() |
|
Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuno hvala.
Ma što bi se uvrijedila. Slažem se, ali ja to slikavam kad sam potpuno iscrpljena, slomljena i obično pospana, smeta mi svijetlo uvijek, po danu mi je čudno, na što god naslonim ne sviđa mi se, okreće se....onda stavim eto samo da stavim. Divim se ja nekim fotografkinjama ovdje, ali eto ne znam i obično jedva čekam poć spavat. Hvala vam na svim pohvalama i savjetima |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3839404142 56> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |