Malo smo se ponovili... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 49> |
Korisnik | |
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zovu zovu...ja ubuduce u trgovinu moram ici sa cepicima u usima...jucer opet ja po jabuke isla, udjem unutra, a oni zovu...zovu...i evo rezultata
![]() ovi beniji su sa 10 spusteni na 5 franaka (malo manje od 25 kuna), nisu bas u najboljem stanju, listovi im dosta otpadaju ali nadam se da ce se sad oporaviti kad imaju svoje stalno mjesto... ...a ovaj mali...pa ajd, nek se nadje ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Lepe jabuke, nema šta!
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
ma donila sam ja i jabuke.....
![]() |
|
![]() |
|
tibor ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 726 |
E to se zove dobra kupovina,nemam rijeci
![]() Rado bih i ja tako
![]() |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
![]() Ažurirao Hele - 28 Studeni 2007 u 10:41 |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
.... ...lijepi su benjamini, a ovaj cvjetak je azeleja? |
|
![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
azaleja je prelijepa, ali dosta osjetljiva. Samo jednom sam je uspjela održati malo duže od godine dana. A što se tiče benjamina nakon prvog šoka i možda kojeg otpalog lista nadoći će oni kod tebe i biti lijepi.
Ažurirao lana2 - 28 Studeni 2007 u 12:38 |
|
![]() |
|
pa da ti kazem, i ja sam se oko nje dvoumila .. bi pa ne bi, bila je jos jedna bijela, sve ostale su ovako u roza ili nekim crvenkastim tonovima ... ali mislim se, ajde, nije skupa, idem probati
a beniji su dobili svoja mjesta i sad im vise nema micanja ... pisala sam jutros vokiju na kavi sta su do sada prosli (koliko sam ja vidjela) ... sad moram imati strpljenja dok shvate da su na sigurnom, onda ce biti sve ok |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
ma super je, kod takvih cvećki ja obično razmišljam ...pa neka mi bude za ukras kao cvjetni buket koji će mi u svakom slučaju trajati duže nego onaj od rezanog cvijeća u vazi
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
aurora
![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Hele ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 684 |
|
|
![]() |
|
necu po kruske...ali sam onu farbu za drvo potrosila...moram po jos jedno pakiranje...a eto vraze, sve ima bas u tom ducanu
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ma te voćke u Svicarskoj su prekrasne.... Aurora i mene je jučer zvalo i naravno rezultat kao i kod tebe
![]() i jedna ljubičica, ali nju ću staviti tamo da previše ne dupliramo. |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
....ja se ponovila sa 2 begonije
![]() |
|
![]() |
|
Maret@ ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 52 |
Evo ja se juče ponovila, cvijet je Calosia venezuela...ne pitajte me, ne znam ništa o njoj osim da je prekrasna :)
![]() |
|
![]() |
|
....ja sam ju imalaaaaaaaaaaaa predivna jeeeee
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maret@ ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 52 |
Ma da baš kao suho cvijeće, interesantno skroz!? Kupila u Konzumu, samo 15kn je bila. Pročitala sam da voli vlagu i ne voli direktno sunce a sad hoću je do ljeta uspjeti održati ne znam. Da ju stavim u veću grastu? MM će poluditi svaki dan kada dođe s posla ja ovo presadila u onu, ono u ovo ccc
![]() |
|
![]() |
|
.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hahahaha...ako znaš kako se razmonožavaju javi i ja ti šaljem, MM neće ni znati
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |